Køln tilbage i Bundesligaen

FC Köln sikrede sig her til aften oprykning til Bundesligaen efter en 3-1-sejr over Bochum.

Efter en fraværsperiode på to sæsoner er FC Köln nu igen en del af det bedste selskab i Tyskland. Med en 3-1-sejr over Bochum er Köln nu sikre på en placering som nummer et i 2. Bundesliga, hvor de med 64 point ikke kan hentes af de nærmeste forfølgere fra Greuther Fürth, der er 10 point efter på andenpladsen. Der resterer tre runder i 2. Bundesliga.

Det begyndte ellers dårligt for Köln i kampen mod Bochum. Danny Latza scorede til 1-0 for udeholdet kort før pausen, men i anden halvleg vendte Köln kampen med mål af Marcel Risse, Patrick Helmes og Anthony Ujah.

Andenpladsen i 2. Bundesliga rykker også direkte op, mens tredjepladsen skal ud i et playoff-opgør mod nummer 16 fra den bedste tyske række.