HSV tog point fra Schalke

Chancerne var mange i begge ender, da Hamburger SV undgik at lande under nedrykningsstregen med 0-0 mod Schalke 04.

Meget var på spil i begge ender af tabellen, da Schalke 04 lørdag tog imod Hamburger SV. Værterne kunne med en sejr gå efter tredjepladsen i Bundesligaen, mens HSV skulle bruge point for at undgå en tur under stregen. I en kamp, hvor begge mandskaber jagtede sejren forblev cifrene dog 0-0.

Kampen startede livligt med et stort tilbud til Klaas-Jan Huntelaar, der dog kunne se et fladt spark blive reddet af Jaroslav Droby i HSV-målet. Huntelaar var dog en stor trussel i første halvleg, hvor angriberen kom frem til flere gode tilbud.

Hamburger SV var også farlige, og var uheldige med ikke at komme foran kort før pausen. Artjoms Rudnevs kom alene igennem med Schalke-keeper Ralf Fährmann, der dog flot klarede forsøget fra HSV-angriberen. 0-0 blev dermed cifrene efter en underholdende første halvleg.

De store chancer fortsatte i anden halvleg, hvor Schalke kom tættest på føringen. HSV blev dog nærgående med et godt tilbud til Lewis Holtby, der dog helt fri kunne se sit forsøg blive klaret af Fährmann.

I slutfasen havde både Mohamed Gouaida og Maxim Choupo-Moting gode forsøg på mål, men lørdagen blev for alvor målmændenes dag i Gelsenkirchen. 0-0 blev et misvisende resultat efter en underholdende forestilling.

FC Augsburg hænger fortsat på i toppen toppen efter 2-1 sejr lørdag over Borussia Mönchengladbach, der eller kom foran på et straffespark.