HSV lever på kanten med i nedrykningsdramaet: Fik kun 1-1 hjemme

HSV lever stadig, men fik kun 1-1 på hjemmebane i den første kamp i nedrykningsspillet mod Karlsruhe.

HSV er en traditionsklub med seks tyske mesterskaber, tre pokaltitler og én Champions League fra 1982/83-sæsonen. Derudover har de altid spillet i Bundesligaen, så længe turneringen har eksisteret.

Men det kan snart være slut, da de er i nedrykningsspil om overlevelse i Bundesligaen mod Karlsruher SC fra 2. Bundesliga. Det var HSV sådan set også sidste sæson, men klarede frisag med 1-1 på udebane og 0-0 på hjemmebane, og vandt dermed på reglen om udebanemål mod Greuther Fürth.

Torsdag aften spillede de første kamp af to mod Karlsruhe på hjemmebanen i Hamburg, og det begyndte skidt for dem. Allerede efter fire minutter fik Rouwen Hennings bolden med ind i feltet, og fra en svær vinkel i venstre side fik han sendt bolden i modsatte hjørne.

I anden halvleg var det tæt på at blive til en to-målsføring for Karlsruhe, da de ramte overliggeren to gange efter godt 50 minutters spil, og meget lignede at HSV skulle få sig en sur aften. Det gjorde de dog ikke helt.

Ivo Iličević fik udlignet efter 73 minutter, da han blev spillet fri i feltet af Diekmeier, så han hårdt kunne sende bolden ind til udligningen til 1-1, som også blev kampens resultat.

Dermed lever HSV stadig, men med 1-1 på hjemmebane i den første kamp er det ikke det bedste udgangspunkt for returkampen i Karlsruhe på mandag.