Højbjerg-genialitet bag Augsburg-scoring: Tabte dog til HSV

Højbjerg skulle ikke bruge lang tid før han diskede op med rendyrket klasse mod HSV.

Det danske stortalent og landsholdspiller Pierre-Emile Højbjerg startede ud på bænken, da hans hold Augsburg var på besøg i Hamburg, hvor de skulle stå overfor HSV.

Det begyndte forfærdeligt for Augsburg, der efter 19 minutter var bagud med 0-2 på mål af Ivica Olic og Pierre-Michel Lasogga. Augsburgs Bobadilla fik dog reduceret kort efter.

I anden halvleg kom Pierre-Emile Højbjerg på banen og allerede to minutter efter viste han prøver på sin store kunnen. Han fik fat i bolden på midten af banen og spillede lynhurtigt Tobias Werner i dybden, der kunne sende bolden i mål. Stort overblik af Højbjerg, der ganske enkelt rev HSV-forsvaret op med sin pasning.

Glæden varede dog kort for Augsburg, der bare to minutter efter udligningen igen kunne se Lasogga score til slutresultatet 3-2 til HSV, der dermed får tre vigtige point i nedrykningskampen.

I Bundesligaen blev det desuden lørdag til en 2-0-sejr til Dortmund mod Frankfurt, der fortsætter jagten mod pladser til Europa i næste sæson.