Hjulmand hentede første Bundesliga-sejr i tre måneder

Første gang i mere end tre måneder hentede Kasper Hjulmand lørdag en sejr. Hele 5-0 vandt Mainz over Paderborn.

Efter en skidt afslutning på efteråret, fik Kasper Hjulmands Mainz 05 lørdag den bedste tænkelig start på forårssæsonen. Hele 5-0 endte kampen mod Paderborn, og der dermed hentede Hjulmand sin første Bundesliga-sejr siden d. 18. oktober sidste år, for 10 runder siden.

Yunus Malli bragte hjemmeholdet i front efter seks minutter og fordoblede siden føringen med en scoring et minut efter pausen. Med tyve minutter igen gjorde Pablo De Blasis det til 3-0, mens Sami Allagui tilføjede endnu en scoring til regnskabet, mens Johannes Geis afslutnignsvis gjorde det til 5-0 på straffespark.

Med sejren kravler Kasper Hjulmands mandskab op på 11. pladsen i Bundesligaen.

Også Schalke 04 hentede en sejr denne løradg. 1-0 vandt Die Königsblauen takket være en scoring af Marco Höger efter 32 minutters spil. Til slut fik Klaas-Jan Huntelaar direkte rødt for at skubbe til sin direkte modstander.

Med sejren indtager Schalke 04 fjerdepladsen. Forfølgerne Bayer Leverkusen møder dog senere nedrykningstruede Borussia Dortmund.

En anden af nedrykningskandidaterne, Hamburger SV, tabte atter hjemme, da FC Köln lagde vejen forbi. Marcel Risse blev dobbelt målscorer i 2-0-sejren.

Også nedrykningstruede Stuttgart måtte se sig slået, da Borussia Mönchengladbach vandt 0-1 på Mercedes Benz Arena. Dermed indtager Lucien Favres mandskab tredjepladsen i Bundesligaen.

Kun nedrykningstruede SC Freiburg formåede at overraske denne lørdag eftermiddag. Det gjorde de med en 4-1-sejr over Eintracht Frankfurt. Den tidligere Werder Bremen- og Bayern München-spiller Nils Petersen blev skiftet ind i pausen og scorede hele tre gange.