Dortmund forsøger at holde fast i Bayern: Henter 4-1-sejr

Bayern München ligner næsten allerede en tysk mester, men Dortmund nægter at give op, og tog søndag en 4-1-sejr i Bundesligaen over Stuttgart.

Bayern München tromler stort set alt ned i Bundesligaen igen i denne sæson, og derfor ser det ud som en umulig opgave for Dortmund, der er på andenpladsen i ligaen at holde fast i førerholdet.

Men de gør da et hæderligt forsøg. Det udløste en sejr på overbevisende 4-1 over Stuttgart på hjemmebanen søndag eftermiddag. Allerede efter 19 minutter var stillingen 2-0 til Dortmund, da Castro og Aubameyang havde scoret for Dortmund.

Kort før pausen fik Stuttgart reducere, da Didavi fik bolden i kassen. Det holdt dog kun 20 minutter ind i anden halvleg, da bolden igen lå i Stuttgart-målet. Denne gang efter et selvmål fra forsvareren Niedermeier.

I overtiden kom Aubameyang igen på måltavlen og lukkede og slukkede fuldstændig for kampen. Det var hans 17. mål i denne sæson i Bundesligaen, som må siges allerede nu er en voldsom flot præstation.

Med sejren er Dortmund nu otte point efter Bayern München, og i næste runde møder Dortmund Nicklas Bendtners Wolfsburg på udebane. Bayern møder Andreas Christensens Gladbach ude.