Dortmund-fiasko: Taber til bundproppen

Werder Bremen overhaler Borussia Dortmund under nedrykningsstregen i Bundesligaen efter sejr på 2-1.

En afgørende duel var i vente, da Werder Bremen og Borussia Dortmund krydsede klinger i et bundgys lørdag. Opgøret blev et nyt symbol på Dortmund-nedturen, der fortsatte med et nederlag på 2-1

Dortmund fik den værst tænkelige start på den vigtige udekamp. Efter bare tre minutters spil blev Davie Selke sendt af sted, og i feltet afsluttede han køligt til 1-0 for de trængte værter.

Scoringen satte gang i Borussia Dortmund, der kom frem til flere gode tilbud. Matthias Ginter fik sit forsøg i feltet blokeret i det niende minut, inden Ciro Immobile fik sit hovedstød reddet i sidste øjeblik rundet den halve time.

Werder Bremen havde ligeledes gode tiilbud for 2-0 frem mod pausen, hvor cifrene dog var 1-0 til hjemmeholdet.

Dortmund forsøgte sig på ny efter pausen, hvor holdet dog sjuskede gode tilbud væk. Pierre Aubameyang sparkede over mål efter 56 minutters spil, inden Shinji Kagawa minuttet efter headede lige forbi den ene opstander. I stedet var det dog Bremen, der slog til.

Fin Bartels tog chancen med et forsøg i feltet, og scorede i venstre målhjørne til stor jubel på lægterne. Dortmund svarede dog straks igen, da Mats Hummels kom højest på et indlæg og bragte spændingen tilbage med sin 2-1 træffer.

Dortmund forsøgte sig i slutfasen, men lavede for mange fejl. Fejl der blev kostbare, og nederlaget på 2-1 blev en realitet efter tre minutters tillægstid.

I Stuttgart tog de lokale helte point for tredje gang på stribe, da holdet hjemme spillede 0-0 med Paderborn, der med det ene point fortsat er at finde i midten af Bundesligaen.