Danskere i Bundesligaen: Uffe Bech sat på plads - Frederik Sørensen sejrede

Det var en blandet dag for danskerne i Bundesligaen, hvor den ene allerede måtte lade sig skifte ud i pausen.

Den tyske Bundesliga er i denne sæson propfyldt med danskere, og denne lørdag var der to af dem i aktion i løbet af eftermiddagen, da Uffe Bech startede inde for Hannover, der var på besøg i Mainz, mens Frederik Sørensen startede inde for FC Köln, og spillede hele kampen, da de mødte HSV på hjemmebanen.

Det skulle vise sig at blive en meget blandet dag. Frederik Sørensens Köln lod til at få en svær dag, da de kom bagud 0-1 efter 47 minutters spil, men pludselig vendte det hele i kampen, da man rundede 75 minutter. Her fik Köln udlignet ved Philipp Hosiner og bare tre minutter efter begik den skandaleramte Emir Spahic straffespark og blev vist ud. Det straffespark udnyttede Kölns Anthony Modeste, og Köln kunne tage sejren.

Helt samme stil havde Hannover bestemt ikke. Her blev det til et klart 0-3-nederlag til Uffe Bech og Co., hvor især Yoshinori Muto var i hopla med to af scoringerne. Uffe Bech holdte også kun til første halvleg, hvorefter han blev skiftet ud.

I de øvrige eftermiddagskampe blev det til en 1-0-sejr til Ingolstadt på udebane over Augsburg, mens Frankfurt slog Stuttgart med 4-1 på udebane og oprykkerne fra Darmstadt fik 0-0 hjemme mod Hoffenheim.

Senere lørdag spiller Bayern München mod Leverkusen i et massivt opgør, der kan få stor betydning fremover i denne sæsons Bundesliga.