Brøndby videre i DBU-Pokalen

Brøndby hentede en sikker sejr, da de onsdag aften sikrede sig avancement i DBU Pokalen efter en 3-1-sejr over Fremad Amager.

Der var næsten ingen slinger i valsen fra Brøndbys side, da de onsdag aften sikrede sig adgang til næste runde i DBU Pokalen efter en 3-1-sejr over Fremad Amager.

Udeholdet fra Brøndby virkede i spillehumør kampen igennem, og det var da også tydeligt at se, at der var stor forskel på, i hvilken række de to hold fristede den daglige fodboldtilværelse.

Brøndby kontrollerede opgøret, de virkede farlige og agressive i kampens begyndelse, og selvom Fremad Amager tilhængerne gjorde, hvad de kunne for at råbe hjemmeholdet på rette vej, så var det en naturlig udvikling, som kampen tog, da Teemu Pukki efter 20 minutters spil udnyttede en forsvarsfejl i Fremad Amager-defensiv og kom alene igennem. Den chance udnyttede han sikkert, og sendte bolden i nettet til 1-0.

Men den stilling fik ikke lov at stå længe. Bare fire minutter senere var Brøndby igen på spil, og denne gang resulterede det i et straffespark, som Martin Ørnskov udnyttede til at gøre det til 2-0.

Derefter gik kampen ned i tempo. Brøndby virkede tilfredse og i kontrol, mens Fremad Amager havde svært ved for alvor at blive farlige.

Efter 73 minutters spil udbyggede udeholdet føringen. Det skete takket være en scoring fra Fridjonsson, som gjorde det til 3-1, og dermed virkede alt til at være afgjort.

Men sådan skulle det ikke være. Fremad Amager kæmpede videre, og efter 88 minutters spil fik de reduceret da Sebastian Svane Krogdahl gjorde det til 1-3.

Det virkede til, at Brøndby havde svært ved at sluge den scoring, for Fremad Amager blev flere gange målfarlige hen mod slutfasen, hvor de aggressivt jagtede endnu en scoring, som ville bringe dem endnu tættere på et stort comeback.

Men det lykkedes ikke. På trods af Fremad Amager ydede fin modstand onsdag aften, så sluttede opgøret 3-1 til Brøndby.