Brøndby: Træerne vokser ikke ind i himlen

Brøndby forsøger at holde benene på jorden efter sejren over AGF, når det onsdag aften gælder pokalsemifinalen mod EfB

Brøndby skal onsdag aften holde liv i drømmen om en pokalfinale, når den første semifinale skal afvikles mod EfB på Brøndby Stadion.

Holdet der er fanget i et dramatisk nedrykningsspil, fik en massiv og tiltrængt selvtillids-indsprøjtning søndag, da der blev hentet en sikker 3-0-sejr ude over AGF i ligaen.

Men forud får aftenens pokalkamp, slår assistenttræner Bent Arensøe Christensen fast, at selvtilliden skal forvaltes rigtigt. 

- Sejren over AGF har givet selvtillid, og det skal vi forvalte positivt. Det var en dejlig sejr, men vi er helt afklarede med, at træerne ikke vokser ind i himlen af den grund. Der er ikke nogen fare for, at vi render rundt med armene over hovedet. Alle er klar over, hvilken situation vi er i, og at der ikke er plads til at miste fokus. Vi tror på, at vi kan slå Esbjerg ud og gå videre til pokalfinalen, men det bliver ikke let, siger Bent Arensøe Christensen til Brøndbys hjemmeside.

- Overordnet set ligner AGF og Esbjerg hinanden, så vi skal have fat i nogle af de samme ting som i søndags. Vi var meget tilfredse med vores løbepensum og den måde, vi fik lukket ned for deres opspil og kanter på. Esbjerg har også en masse fart frem ad banen, så det skal vi have for øje. På den måde kan opgaverne godt komme til at minde om hinanden.

- Den helt store forskel er selvfølgelig, at der er tale om en semifinale, som skal afgøres over to kampe. Vi går efter at vinde i dag, men 0-0 kan også være et fint resultat, hvis kampen nu engang skulle udvikle sig sådan. Derudover skal vi huske, at programmet er tæt i øjeblikket. Vi skal finde en god balance, fordi der er ekstra belastning i disse uger, så vi kan præstere optimalt allerede her til aften.

Brøndby – EfB fløjtes i gang onsdag klokken 18.15

 

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Officielt: "Chicharito" til Real Madrid

14:42 Den spanske kongeklub bekræfter, at Javier Hernandez er lejet i Manchester United for resten af sæsonen. Læs mere
 

FC Nordsjælland jagter islandsk profil

14:12 FC Nordsjælland har et godt øje til den islandske midtbanespiller Gudmundur Thorarinsson, der til dagligt spiller i Norge. Læs mere
 

Silkeborg: Der kommer ikke til at ske noget

13:47 Oprykkerne fra Silkeborg IF får ikke forstærket truppen yderligere, forklarer sportschef Peder Knudsen. Læs mere
 

Randers-chef: Usandsynligt, der sker mere

12:46 Peter Christiansen og Randers FC har handlet tidligt i transfervinduet, det er derfor usandsynligt, at der kommer flere ind, siger "PC", der dog har øjne på midtbanespiller. Læs mere
 

Skuffet Claudemir bliver i FCK

12:36 Claudemir havde sat næsen op efter at komme videre fra FC København i dette transfervindue, men sådan gik det ikke. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Transferblog

09:53 Her bliver der løbende opdateret med forskellige rygter og nyheder med korte kommentarer Læs mere

 

C/N: Dynastiets død

01:26 Denne analyse handler om Manchester Uniteds endeligt Læs mere

 

C/N: Hjernenyt

27/08 Denne analyse er nyt om hjernen og fodbold Læs mere

 

Afstemning

Hvilken træner forlader først sin klub?