Trods Bjelland-selvmål: Twente sikkert videre
Benelux

Danskerklubberne Twente og AZ Alkmaar gik videre i den hollandske pokaleturnering, mens NEC Nijmegen røg ud.

Andreas Bjelland kom onsdag aften på tavlen, da danskerklubben Twente vandt med 4-2 ude over De Graafschap i den hollandske pokalturnering. Desværre for den danske Twente-kaptajn scorede han i eget net, men det var heldigvis ligegyldigt, da målet var til 2-4 10 minutter før tid. Kasper Kusk blev indskiftet og fik de sidste 25 minutter, mens Andreas Bjelland spillede alle 90 minutter for Twente.

Dermed er Andreas Bjelland og Kasper Kusk klar til kvartfinalen i den hollandske pokalturnering.

Det samme er AZ Alkmaar, der havde Simon Poulsen på bænken fra kampens start. Den danske back kom dog på banen i anden halvleg, og han kan glæde sig over avancement til kvartfinalen efter sejr på 2-1 hjemme over NEC Nijmegen. Simon Poulsen fik de sidste 20 minutter på banen.

For NEC Nijmegen var den danske back Lasse Conboy ikke i truppen.