Lucas Andersen gik mål-amok: Hattrick i Æresdivisionen
Benelux

Willem II-danskeren Lucas Andersen åbnede op for godte-posen lørdag aften, da det blev til tre kasser i den hollandske liga.

Den tidligere AaB-spiller Lucas Andersen har i denne sæson ikke scoret mere end én gang i Æresdivisionen, inden han sammen med Willem II skulle i kamp mod Twente. Men så kom han også i gang.

Med tre kasser sørgede han for, at Willem II vandt kampen med 3-1 på udebane.

Det første mål kom efter 16 minutter, da han tæskede et skud ind fra venstre. Virkelig et imponerende mål af nordjyden. Målet til 2-0 kom bare fem minutter efter, da et frispark fra venstresiden gik direkte ind, og gik igennem spillere og medspillere - og ind over stregen.

Herefter kom Twente på måltavlen ved Oosterwijk, men lige inden pausen gjorde Lucas Andersen det igen, da han driblede sig igennem Twente-forsvaret og scorede til slutresultatet, da der ikke blev scoret i anden halvleg.

Sejren betyder, at Willem II nu er over nedrykningsstregen, da kampen var et direkte opgør mellem de to hold, der ligger lige omkring stregen. Twente er nu to point efter Willem II.