Dansker trio sejrede med Ajax mod PSV
Benelux

De tre danskere Nicolai Boilesen, Lasse Schöne og Lucas Andersen gjorde udslaget da Ajax holdt liv i mesterskabskampen i Holland.

Forinden kampen mellem PSV Eindhoven og Ajax Amsterdam var der ni point mellem de to hold med PSV i førersæddet. Derfor var det nærmest livsnødvendigt for spændingen i mesterskabskampen, at Ajax tog en sejr.

Det startede godt for Ajax, der kun startede med Boilesen på banen, da de kom foran 1-0 efter 29 minutter på Krishna. Den føring blev dog udlignet i anden halvleg på Luuk de Jong.

Derefter kom Lasse Schöne og Lucas Andersen på banen for Ajax, og så kom der gang i gryden. Lasse Schöne fik sendt bolden i kassen med syv minutter tilbage af kampen, mens El-Ghazi i overtiden kunne slå sejren fast.

Dermed har Ajax nu kun seks point op til PSV Eindhoven, så Æresdivisionen er hermed åbnet op igen efter flere uger uden udsigt til den store spænding. Alt takket være danskerne fra Ajax.