Bjelland scorede i Twente-comeback
Benelux

Andreas Bjelland havde en hovedrolle, da Twente vendte nederlag til sejr i overtiden.

Det så i den grad sort ud for Twente, da der var spillet 90 minutter af lørdagens opgør mod Willem II. Men en mand i undertal og bagud 1-2 skulle man være mere end alminde jubeloptimist for at tro på tre point til klubben fra Enschede, men så dukkede der en dansker op.

Det startede ellers planmæssigt for FC Twente, da Mokhtar bragte hjemmeholdet foran efter 13 minutter. Men den føring holdt kun et kvarter yderligere, da Messaoud bragte balance i regnskabet.

Med små tyve minutter igen kunne gæsterne så bringe sig i førerpositionen, da Haemhouts træk sig fri igennem FC Twente forsvaret, og sikkert sparkede bolden ind ved stolpen.

Med ti minutter igen modtog Tapia rødt kort, og så så det for alvor sort ud for hjemmeholdet. Men så dukkede Andreas Bjelland op to minutter inde i overtiden og stjal scoringen fra holdkammerat Corona, der efter en fin tur lobbede bolden over keeperen i gæsternes mål, og så valgte danskeren at sparke bolden de sidste centimeter ind over stregen.

Så forventede man pointdeling, men Twente var ikke færdige. To minutter senere hamrede Borven således bolden i kassen til 3-2-føring til hjemmehodlet, da dermed kunne trække sig sejrrigt ud af det dramatiske opgør.