0-4: Ajax blev pokalsmadret af Vitesse
Benelux

Ajax-mandskabet blev sat grundigt på plads af Vitesse, der vandt med 4-0 i den hollandske pokalturnering.

Vitesse tog torsdag aften en flot skalp i den hollandske pokalturnering, da det lykkes for gæsterne på Amsterdam Arena at vinde med hele 4-0. Ajax stillede op til kampen om en plads i kvartfinalen med et reservespækket mandskab og Vitesse satte sig også fuldstændigt på kampens forløb med fire mål og to i hver halvleg.

19-årige Bertrand Traore åbnede scoringen, mens Zakaria Labyad fordoblede føringen kort før pausen. I anden halvleg satte Traore sit andet mål ind til 3-0, mens det også blev til 4-0 ved Valeri Kazaishvili.

Den eneste dansker, der var i aktion, blev Lucas Andersen, som fik en halv time på banen som indskifter. Lasse Schöne forblev på bænken hele kampen.

Både Jaspar Cillesen, førnævnte Schöne og Niklas Moisander sad på bænken, men er ellers normale startere hos Ajax.