Vendsyssel tilbage på førstepladsen
1. division

Med pointdeling i Skive er Vendsyssel tilbage på Nordic Bet Ligaens førsteplads.

Fredag aften var Vendsyssel FF på besøg i Skive, hvor et 1-1 resultat har sendt gæsterne tilbage i førersædet i landets næstbedste række. Med 17 point for 9 kampe er nordjyderne et enkelt point foran Viborg FF, der dog har en kamp i baghånden.

Ove Christensens mandskab kunne dog have haft et større forspring, før udfordrerne fra Viborg søndag spilelr mod Lyngby. Gæsterne kom nemlig i front i fredags opgør efter kun seks minutter ved Michael Byskov, men man formåede ikke at holde fast, og derfor kunne Mikkel Jespersen udligne føringen efter 50 minutter til kampens resultat.

I Herfølge blev der også spillet fredag aften i Nordic Bet Ligaen, da HB Købe tog imod AB. Et opgør, der dog ingen vinder fandt, da kampen endte uden scoringer. Dermed indtager hjemmeholdet rækkens sjetteplads, mens AB er at finde på 10. pladsen med syv point efter ni kampe