Vejle snublede mod FC Roskilde i overtiden
1. division

Vejle Boldklub dårlige forår fortsatte, da de fredag aften snublede mod FC Roskilde, der scorede til 1-1 i kampens slutminutter.

Vejle Boldklub har slet ikke fundet det spil, der gjorde, at de overvintrede på førstepladsen i Danmarks næstbedste række, i foråret, og fredag aften snublede de endnu engang, da de spillede uafgjort mod FC Roskilde.

Det var ellers hjemmeholdet, der startede klart bedst, og især Simone Branca kom fra sin plads på midtbanen frem til flere store chancer i løbet af kampens første halvleg.

Derfor var det heller ikke overraskende netop Branca, der spillede en hovedrolle i Vejles enlige mål. Efter knap 30 minutter kom italieneren til baglinjen, hvorfra han spillede bolden ind i feltet, men Nikolaj Madsen misbrugte chancen.

I stedet endte bolden for fødderne af D’Avila Ba Loua, der havde fået plads i startopstillingen på grund af en karantæne til Imed Louati, og Ba Loua bankede stensikkert bolden i nettet.

FC Roskilde var som forvandlet efterpausen, og de var klart bedre med i løbet af anden halvleg. Længe så det imidlertid ud til, at overtaget ikke ville udmønte sig i en scoring, men i kampens overtid kunne gæsterne få skrabet bolden over stregen.

Efter en dødbold fik Robert Larsen lige akkurat bolden til at krydse målstregen, og dermed var udligningen en realitet. Den hektiske afslutning fortsatte, da FC Roskildes Mark Gundelach blev udvist, men det fik ingen indflydelse på opgøret.

Kampen sluttede nemlig 1-1, og det resultat betyder, at Vejle Boldklub mister et skridt i topstriden, hvor de nu ligger efter Vendsyssel FF og Viborg FF på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.