Vejle over stregen efter sikker sejr over Horsens
1. division

Vejle Boldklub kravlede mandag over nedrykningsstregen efter en sikker 3-1-sejr på hjemmebane over AC Horsens.

Vejle Boldklub tørnede her til aften på hjemmebane sammen med AC Horsens i NordicBet Ligaen, og det slap de rødklædte værter rigtig godt fra. Vejle vandt med 3-1 og rykker dermed over nedrykningsstregen.

Kristian Gaarde åbnede scoringen med et flot langskudsmål efter et kvarters spil, men blot seks minutter senere fik Horsens udlignet ved Jacob Berhelsen. I anden halvleg satte Vejle dog trumf på med to mål af henholdsvis Andreas Albers og Christian Sivebæk.

Med de tre point skubber Vejle Boldklub HB Køge under stregen, mens de selv nu indtager en 8. plads. AC Horsens er fortsat nummer fem. Vejle kan nu gå til vinterpause, mens Horsens har én kamp tilbage i 2014.