Vejle cementerede midterplacering
1. division

Vejle slutter på en syvendeplads i NordicBet Ligaen, efter at holdet besejrede prügelknaben Marienlyst med 3-2 i sidste spillerunde.

Hverken Vejle Boldklub eller Marienlyst havde det store at spille for i lørdagens sidste runde-opgør i NordicBet Ligaen, men alligevel blev det en målrig affære, som hjemmeholdet til sidst trak sig sejrrigt ud af.

Vejle vandt således 3-2 hjemme i Nørreskoven, og dermed slutter jyderne på en syvendeplads i Danmarks næstbedste række. De resterende kampe i NordicBet Ligaen afvikles først på mandag, men ingen hold kan nå at overhale Vejle.

Topscorer Andreas Albers scorede til 1-0 og 2-0 for Vejle, mens Christian Sivebæk øgede til 3-0 fem minutter efter pausen. Senere i 2. halvleg reducerede Jakob Udesen til både 1-3 og 2-3, men tættere kom Marienlyst ikke på point, og dermed måtte holdet indkassere sit nederlag nummer 25 i 33 kampe.

Af samme årsag rykker Marienlyst naturligvis også ud med et brag af NordicBet Ligaen.