Lyngby tilbage på førstepladsen
1. division

Efter to nederlag på stribe gjorde Lyngby skaden god igen med 4-1 sejr hjemme over FC Helsingør.

Tre pladser er på spil, når drømmene om en billet til Alka Superligaen skal afgøres i denne sæson. Den helt store favorit til den ene plads er Lyngby, der fredag tog imod FC Helsingør i en kamp, hvor meget dog var på spil. To nederlag i træk havde nemlig lagt værterne under massivt pres, men i fredagens kamp gjorde man hurtigt skaden god.

Hele tre gange fik hjemmeholdet nemlig tilskuerne til at juble over scoringer i første halvleg. Først var Danilo Arrieta på spil rundet 26 minutters spil, inden han på ny nettede fem minutter senere. 3-0 blev det også før pausen, da målfarlige David Boysen var på spil med en fin scoring. Dermed kunne Lyngby gå rolige til pause.

Værterne var dog ikke færdige med cifrene ved pausen. Ti minutter før tid blev det 4-0 ved Bradley "Surprise" Ralani, og så gjorde det ikke meget for spændingen, at Jonas Hebo Rasmussen i de døende minutter scorede til slutresultatet 4-1. Med sejren er Lyngby nemlig tilbage på førstepladsen i Bet25-ligaen, hvor man har hentet 12 points i seks kampe. Et enkelt mere end Fredericia og to flere end Vendsyssel, der dog begge blot har spillet fem kampe.

I fredagens anden kamp vandt AC Horsens med 0-2 ude over Skive. Hjemmeholdet bragte gæsterne i front via et selvmål, inden Finnbogason afgjorde affæren. Med sejren rykker AC Horsens op på fjerdepladsen i landets næstbedste række, mens Skive efter tre nederlag i træk er at finde på tiendepladsen lige over nedrykningsstregen.