Lyngby-krisen fortsætter: Nederlag til Fredericia
1. division

Lyngby fortsatte sin frygtelige stime uden sejre, da de tabte med 0-2 til FC Fredericia. Vendsyssel fik til gengæld en nem sejr i Brønshøj.

Lyngby har haft en forfærdelig periode på de seneste, hvor det er blevet til fem nederlag og tre uafgjorte i de seneste otte kampe. Det har også betydet, at holdet er kommet længere væk fra en mulig oprykning, og derfor var der brug for en sejr i dagens hjemmekamp mod FC Fredericia.

Dagens modstander fyrede for nylig træner Nicolai Wael efter en skuffende sæson og en placering som næstsidst i divisionen. I stedet ansatte klubben en gammel kending i Peter Sørensen, som fik uafgjort i sin første kamp mod Brønshøj.

Han formåede allerede i første halvleg at udnytte den sårbare position, som Lyngby befinder sig i i øjeblikket, for få sekunder før pausen kunne Fredericia bringe sig foran. Der var dog tvivl om, hvorvidt målscoreren var Jesper Christiansen eller Hjalte Bo Nørregaard, som Peter Sørensen også havde til rådighed i sin tid i AGF.

Det store problem for Lyngby i dette forår har været de manglende mål. I forårets otte kampe har holdet blot scoret to mål, og derfor var det umiddelbart svært at tro på et muligt comeback. Og det blev endnu sværere, da Jesper Christiansen scorede til 0-2 med ti minutter igen. Den stilling formåede Lyngby ikke at ændre på, og de kan nu komme hele ni point efter AGF, hvis de vinder søndag mod Vejle.

Omvendt tændte Fredericia et større håb om overlevelse i ligaen, hvor der er et enkelt point op til AB på 10. pladsen før rundens resterende kampe.

I Brønshøj blev der også spillet bold, hvor Vendsyssel FF var på besøg, men det blev ikke en kamp, som Brønshøj husker med glæde. Efter 34 minutter scorede Vendsyssels Hallur Hansson til 0-1, og efter pausen udbyggede Martin Bergvold til 0-2. Med ti minutter igen knuste Ken Fagerberg med sin 0-3-scoring det sidste håb om et comeback hos Brønshøj, der efterhånden er ved at isolere sig selv på divisionens sidsteplads.