Horsens haler ind på Hobro
1. division

Topopgøret mellem Horsens og Silkeborg i NordicBet Ligaen endte med en 3-1-sejr til Horsens. Hobro tabte til AB.

Hobro er stadig etter i den næstbedste danske række, men topkampen spidser til efter dagens resultater. Ikke alene distancerede Horsens Silkeborg en anelse i kampen om andenpladsen, da østerjyderne på udebanen i Silkeborg vandt med 3-1, for Horsens halede også ind på førerholdet Hobro, som noget overraskende tabte point hjemme mod AB.

I topkampen mellem Superliga-nedrykkerne Silkeborg og Horsens startede målscoringen først i anden halvleg. Der skulle tilskuerne til gengæld heller ikke komme til at mangle dem, for allerede efter et minut scorede Lasse Kryger til 1-0 for Horsens. Andre Bjerregaard gjorde livet lidt sværere for Silkeborg med sin scoring til 2-0 et kvarter før tid, men Morten Beck skabte alligevel lidt spænding om resultatet med en reducering fem minutter før tid.

Men tingene gik bare ikke Silkeborgs vej denne lørdag eftermiddag. Dennis Flinta fik nemlig rødt kort kort før tid, og da Andre Bjerregaard lige efter scorede for anden gang i kampen, var der ikke længere tvivl om udfaldet.

Horsens er nu tre point foran Silkeborg. De gule har også tre point op til Hobro på førstepladsen, for i dag tabte Hobro på hjemmebane noget overraskende til AB med 2-1.