AGF og Aabech leverede fornemt farvel til Martin Jørgensen
1. division

AGF tog de tre point mod Lyngby efter et spændende opgør, der samtidigt var Martin Jørgensens sidste kamp på århusiansk græs før karrierestoppet til vinter. Kim Aabech blev matchvinder med sit enlige mål midtvejs i anden halvleg.

AGF skulle sige farvel til en af de helt store i søndagens kamp, da Martin Jørgensen i forrige uge havde proklameret, at han var i gang med sin sidste tid som AGF-spiller. Sidste kamp i Aarhus faldt så søndag eftermiddag, og den snart forhenværende AGF'er fik en god afskedsgave af sine medspillere med 1-0-sejren over Lyngby BK på hjemmebane.

Kim Aabech, der er tidligere Lyngby-spiller, stod for kampens afgørende mål, da han efter 68 minutter scorede på Daniel Christensens oplæg. Den føring holdt kampen ud, og det betyder, at AGF haler ind på topholdene i NordicBet Ligaen. Århusianerne er nu nummer fem i den næstbedste række med 12 point op til Viborg på andenpladsen, der giver adgang til Superligaen. Lyngby topper fortsat rækken á point med Viborg.

Viborg FF tog også en sejr søndag eftermiddag med 2-0 over Brønshøj på hjemmebane, mens Vendsyssel tabte med 0-1 til AB.

Endnu resterer der dog én kamp for Martin Jørgensen, før han kan kalde det for en karriere. AGF møder på onsdag Brønshøj på udebane.