AGF fik uafgjort i Skive: To point fra oprykning
1. division

AGF må igen udsætte oprykningsfesten, da de kun fik 1-1 mod Skive, hvor de havde 1000 medrejsende fans med til udekampen.

AGF kunne med en sejr over Skive lørdag eftermiddag sikre sig oprykning til Superligaen, men efter et 1-1-resultat mod Skive, så må Aarhus-klubben udsætte oprykningsfesten.

Det var ellers AGF selv, der kom foran i kampen efter bare 12 minutter da Skhirtladze driblede sig igennem tre Skive-spillere, og kunne derefter sende bolden ind til Kim Aabech, der bare skulle sende bolden over stregen - hvilket han også gjorde, og AGF var oprykningsparate.

I anden halvleg kom AGF dog ned på jorden igen, da Skives John Dyrring efter 57 minutter gøre det til 1-1 efter et forrygende langskudsmål, der gik lige op i krydset - og første gang Skive rigtigt truede AGF-målet.

I slutningen af kampen kunne blandt andet Kim Aabech have gjort det til 2-1 til AGF, og dermed få oprykningen i hus, men det blev ved det ene point. Nu venter to kampe yderligere for AGF, hvor de nu bare skal have to point for at rykke op. Det er mod Lyngby og AB.

AGF er nu otte point foran Lyngby og Vendsyssel, der spiller henholdsvis mandag og søndag, og hvis de begge smider point, så er AGF rykket op. Med sejre til de to begynder det derimod at blive lidt spændende for AGF.

Omkring 1000 AGF-fans havde i øvrigt taget turen til Skive denne lørdag, men måtte altså pakke klaphatten ned igen.