AGF fik første hjemmesejr i 2014
1. division

Endelig vandt AGF på hjemmebane. Fredericia blev besejret 2-1 på NRGi Park, hvilket var AGF's første hjemmesejr i 2014.

Det har redet holdet som en mare. Ikke siden den 3. november sidste år har AGF vundet en kamp på hjemmebane, men torsdag den 28. august 2014 kom så endelig forløsningen.

2-1 vandt AGF hjemme på NRGi Park over modstanderen fra Fredericia, og dermed slipper AGF af med det omtalte hjemmebanekompleks. Med de tre point kravler AGF op på andenpladsen i NordicBet Ligaen med 11 point efter seks kampe. Kun Vendsyssel FF har flere. De topper rækken med 13 point for fem kampe.

I første halvleg scorede Kim Aabech i sin hjemmebanedebut, og i anden halvleg øgede Martin Jørgensen til 2-0, før Anders Hostrup 25 minutter reducerede til slutresultatet 2-1 til AGF.

Fredericia er med nederlaget fortsat placeret midt i rækken med syv point for seks kampe.