AC Horsens reddet til sidst
1. division

Bo Henriksen var tæt på at tabe i sin første kamp i spidsen for AC Horsens, men en sen superscoring sikrede uafgjort mod Superliga - nedrykkerne fra Viborg FF.

Søndag eftermiddag ventede et spændende opgør i landets næstbedste række, da Viborg FF hjemme tog imod AC Horsens. Opgøret var træner Bo Henriksen´s første i spidsen for AC Horsens, og med oprykningsdrømme i begge mandskaber var der lagt op til drama i Viborg.

Viborg sad på det meste i første halvleg, hvor især Jeff Mensah kunne have bragt værterne i front efter en halv times spil. Afslutningen gik dog forbi mål, og trods muligheder i den anden ende var stillingen uændret 0-0 ved pausen.

Viborg åbnede dog målkontoen et kvarter inde i anden halvleg, da Aleksandar Stankov efter flot forarbejde fik nettet til at blafre. Hjemmeholdet forsøgte at afgøre kampen i slutfasen, men skarpheden manglede. Et missil fra Troels Kløve i den anden ende varslede dog, hvad der var i vente. I kampens overtid fik gæsterne nemlig afværget det truende nederlag, da Troels Kløve fra distancen udlignede til slutresultatet 1-1.

Næste opgave for Viborg FF er udekampen mod HB Køge den 3. august, mens AC Horsens hjemme møder Lyngby.