AC Horsens fik klø i Skive
1. division

AC Horsens vågnede brat efter god periode, at holdet ude tabte med 3-0 i Skive. Lyngby dummede sig på ny på udebane.

Efter to sejre på stribe var selvtilliden atter tilbage i AC Horsens. Fredag aften vågnede Bo Henriksen´s mandskab dog brat, da man på udebane måtte indkassere et 3-0 nederlag i Skive i et opgør, hvor keeper Frederik Rønnow så rødt efter pausen.

Det var dog AC Horsens, der startede bedst. Gæsterne lagde et tungt pres, og allerede efter tre minutters spil var Kjartan Finnbogason nærgående efter et indlæg. Ti minutter efter fik AC Horsens-islændingen chancen på ny, da han fra tæt hold bragede bolden over. AC Horsens burde havde udnyttet den gode start, for Skive kom bedre med frem mod pausen.

Rundet 35 minutter kom værterne endda i spidsen. Danilo Arrieta brød igennem et passivt forsvar, og bankede Skive på vindersporet. 2-0 kunne det let være blevet før pausen, men AC Horsens lykkedes med at kæmpe sig i sikkerhed.

I anden halvleg blev en svær mission dog tæt på umulig. Frederik Rønnow nedlagde Danilo Arrieta, og måtte se rødt kort og straffespark til Skive som konsekvens. Fra 11 meter udnyttede Mikkel Jespersen, og herfra så det for alvor svært ud for gæsterne. Ondt blev dog værre med tyve minutter igen, da Michael Byskov udnyttede en fejl fra Thomas Kortegaard og øgede til 3-0.

Scoret blev der ikke yderligere, og AC Horsens måtte dermed indkassere sit første nederlag i fem kampe på stribe.

I Roskilde fejlede Lyngby på ny, da det kun blev 0-0 i en vital kamp. Dermed ligner oprykningen ikke længere et tema for Lyngby, der kan se AGF stikke af i kampen for at nå Alka Superligaen i den kommende sæson.