U/19-guldvinder: Vi har flere kommende Superligaspillere
.
Generelle

U/19-guldvinder: Vi har flere kommende Superligaspillere

Det er ikke kun de gamle ulve der nyder succes i Midtjylland også arvetagerne har grund til at juble efter de i weekenden sikrede sig U19 guldet.

FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen peger på, at meget af den nuværende senior-succes kommer af et langsigtet arbejde med akademierne. Hvis det er rigtigt, ser fremtiden også lys ud.

Vi har taget en snak med guldvinder og FC Midtjyllands målmand Rasmus Bach om mesterskabet og fremtiden.

Hvad ser du som hovedårsagen til, at I står som vindere af U19 Ligaen?

- Hovedårsagen er, at vi har en fantastisk defensiv, krydret med fremragende individualister fremme i banen. Og så kan vi spille på flere måder i modsætning til f.eks. FC Nordsjælland som jo nok er mindst lige så gode til at spille poleret fodbold, men vi har bare flere strenge at spille på.

I har ligaens bedste forsvar – hvor tilfreds er du med din egen sæson?
- Vi har helt klart ligaens bedste forsvar. Jeg har haft nogle fremragende forsvarsspillere foran mig, så jeg har for det meste bare stået og hygget mig nede i buret.

FC Midtjylland har været gode til at bruge deres talenter, tror du der er mange kommende superligaspillere på jeres hold?
- Tror rigtig mange af mine holdkammerater kommer til at spille Superliga i fremtiden. FCM opruster jo med kvalitetsspillere over hele linjen, så det er måske ikke alle mine holdkammerater der kommer til at slå igennem her i klubben, men tror der er mange der kommer langt.

Hvad byder fremtiden på for dit vedkommende?
- For mit eget vedkommende er det en pause fra fodbolden efter sommerferien. Vil gerne have startet fornuftigt op på studiet, og lysten er der ikke så meget mere lige pt.

Få masser af mere info om danske talenter på tonsser.com