U14: Se sæsonens måltyve
Foto: Tonsser
Generelle

U14: Se sæsonens måltyve

Tonsser er dykket ned i statistikkerne fra den forgangne sæson og giver dig her 10 af de mest målfarlige U14-spillere.

Spektakulære scoringssnit, lynhurtige hattrick og matchvindende scoringer. U14-angriberne har disket op med mål på stribe i den forgangne sæson. 

Vi har set nærmere på 10 af de mest målfarlige U14-spillere.

Download Tonsser-app’en og gå selv på udkig i Rankings for at se flere vilde præstationer fra sæsonen.

 

Med 34 mål og et scoringssnit på 4,25 mål per kamp er Rasmus Dissing sæsonens mest scorende U14-spiller på Tonsser.

54 procent af Hornslet IF’s mål er blevet sat ind af Dissing, som også har lavet to assists i løbet af sæsonen.

Dissings største målshow fandt sted den 9. maj i kampen mod Randers Freja, hvor han scorede hele ni gange i Hornslet IF’s 13-0 sejr.

 

Statistikkerne fortæller, at Markus Saaby har scoret imponerende to mål per kamp i den forgangne sæson. 

40 procent af Nykøbing Mors IF’s mål er blevet scoret af Saaby, som samtidig har bidraget med syv assists i løbet af sæsonen.

En af sæsonens største personlige præstationer var i 9-0 sejren over Skive IK den 12. april, hvor Saaby scorede fem mål, lagde op til to scoringer og efterfølgende blev kåret til Man of the Match af sine holdkammerater.

 

Med et scoringsgennemsnit på tre mål per kamp har Mads Saugman været en vigtig spiller for sit hold i denne sæson. 62 procent af FC Holtes mål er således blevet scoret af Saugman, som desuden har lavet en enkelt assist.

10 af sæsonens 18 mål scorede Mads Saugman i samme kamp mod Fredensborg BI. Allerede 10 sekunder inde i kampen scorede Saugman sit første mål, og efter seks minutter var han noteret for sit første hattrick i kampen. Det blev til yderlige syv mål for FC Holte-angriberen, før kampen blev fløjtet af ved stillingen 10-0.

 

Hos Sundby BK har de en farlig angriber. Hun hedder Linnea Borbye og har scoret 17 mål i 10 kampe i denne sæson. Derudover har hun lavet ni assists, og det betyder samlet set, at Borbye har haft en afgørende fod på 49 procent af holdets scoringer.

I løbet af sæsonen har Borbye også trænet med klubbens U14 drengehold, og i seks af sæsonens kampe har Borbye optrådt for drengeholdet.

Blandt sæsonens personlige højdepunkter er kampen mod Herlufsholm, hvor Borbye scorede hattrick i en kneben 4-3 sejr, og 11-0-sejren over Lunge Broby, hvor hun nettede fire gange.

 

Med 50 mål i 9 kampe har Fredensborg BI’s offensiv været tæt på ustoppelig i denne sæson, og blandt holdets farligste angribere finder man Tobias Christrup. 34 procent af holdets mål er blevet sat ind af Christrup, som har haft et scoringssnit på 1,89 mål per kamp.

Blandt de største personlige præstationer var kampen mod AB den 9. maj, hvor Christrup scorede 4 mål og blev kåret til Man of the Match af sine holdkammerater.

 

At Muamer Brajanac har været en afgørende spiller for Kolding IF i den forgangne sæson, kan man helt tydeligt se ud fra statistikkerne.

Med 17 scoringer og 18 assists har Brajanac haft en afgørende fod på 69 procent af Koldings sæsonmål.

En af Brajanacs mest bemærkelsesværdige præstationer kom i udekampen mod Vinding SF den 19. maj, hvor han scorede fire gange og lagde op til yderligere fire mål i Koldings 10-1 sejr.

 

I denne sæson har Esbjerg FBs offensiv haft travlt med at score mål. 62 mål har esbjerggenserne scoret i 14 kampe, og særligt en af holdets angribere har spillet en vigtig rolle i den offensive succes. 26 procent af holdets mål er scoret af Rasmus Rejnhold, som samtidig har lagt op til yderligere fem scoringer.

En af Rejnholds flotteste præstationer kom i 7-1 sejren over Vejle den 23. maj, hvor han scorede fem gange og lagde op til et mål.

 

På Holbæk B&I’s venstrekant har de en uhyre målfarlig herre. Med 16 scoringer og et scoringssnit på 1,33 mål per kamp har Victor Sørensen stået for 36 procent af holdets sæsonscoringer.

En af sæsonens flotteste præstationer kom i kampen mod Virum den 16. Maj, hvor han scorede fem gange i 9-1-sejren over Virum og efterfølgende blev kåret til Man of the Match af sine holdkammerater.

 

På højrekanten i Herning Fremad har Gustav Isaksen i denne sæson vist sig uhyre målfarlig. 15 mål har han scoret, heraf flere matchvindende scoringer, og derudover har Isaksen lagt op til seks af holdkammeraternes scoringer.

42 procent af alle holdets mål er scoret af Isaksen, og den kamp, hvor Isaksen scorede flest mål, var i kampen mod Skive IK den 18. april, hvor han nettede tre gange og desuden lagde op til et enkelt mål.

 

Med 15 mål og syv assists har Victor Lynggard haft stor betydning for, at AaB endte som vinder af deres pulje skarpt forfulgt af rivalerne fra Jetsmark. Statistikkerne viser, at Lynggaard havde sidste eller næstsidste fod på 65 procent af AaBs sæsonscoringer.

Et af Lynggaards personlige højdepunkter kom i kampen mod konkurrenterne fra Jetsmark, hvor Lynggaard scorede alle fire mål i en meget afgørende 4-3 sejr.

 

Du kan se flere af sæsonens flotte U14-præstationer på vores blog.

Se de 10 vildeste U14-assistmagere.

Og se 10 clean sheet-konger fra U14.