Generelle

Tonsser Team of the Week Europe

Det første Team of the Week Europe nogensinde var med deltagelse af to danske talenter fra U17 Ligaen. De var begge ikke blot afgørende i det defensive, men også offensivt, hvor de stod for det kampafgørende mål. Tonsser har fanget Gustav Friis Overgaard til en reaktion.

Gustav tørner til dagligt ud for Randers Freja i den danske U17 Liga, hvor han indtager det centrale forsvar med stor fysik.

Hvad tænker du om at blive udtaget til det første Team of the Week Europe nogensinde?

“Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at være udtaget til Team of the Week Europe. Det er dejligt at vide at andre lægger mærke til at ens præstationer."

I vandt 1-0 over Vejle i sidste weekend. Kan du sætte et par ord på kampen og din egen præstation? 

“Vi kom rigtig godt fra start og fik lagt et godt tryk på Vejle. Men efter at deres keeper blev skadet vendte kampen til deres fordel. Derfor er jeg også rigtig glad for at score det tidlige mål. Hele vores hold arbejdede stenhårdt for at holde nullet.”

Det var en vigtig sejr over Vejle. Hvordan ser du frem mod resten af sæsonen? Hvad er holdets og dine egne personlige forventninger?

"Vi kan ikke nå nogen topplacering i ligaen. Men vi er opsat på at gøre det så godt, vi kan i de resterende kampe. Personligt håber jeg på at holde vores modstandere fra vores mål og også gerne score en eller to mere selv."

Tonsser kårer fremover nu også Team of the Week Europe hver uge baseret på spillernes præstationer, som de indtaster i appen efter hver kamp. Har du lyst til at kæmpe om en plads på holdet, så download appen Tonsser – http://app.tonsser.com/GV.c.qw