Tonsser-Talent: Mød Oliver Nick Lassen
Generelle

Tonsser-Talent: Mød Oliver Nick Lassen

Tonsser og Tipsbladet.dk er vilde med talenter og derfor bringer vi løbende fokus på nogle af de mange talenter der render rundt i de danske klubber. Denne uge har vi stillet 5 skarpe til Oliver Nick Lassen, højrekant på HB Køges U17-hold.

HB Køge har haft det svært i U17-ligaen i denne sæson og ligger med to runder igen på en tredjesidsteplads. Vi har talt med Oliver Nick Lassen om holdets præstationer og hans egen rolle. Næste opgave er d. 6. juni mod Esbjerg i egen hule, hvor de har det klart bedst og har hentet 18 af deres i alt 23 point.
 
Hvad synes du om din og holdets sæson indtil videre og hvad er jeres mål?
-Vi har været det overraskende hold i ligaen, med godt spil og gåpåmod. Vi er mere processorienterede end resultatsorienterede. Ikke fordi vi går ind til kampen for at tabe, men vi vil vinde på vores egen måde. Jeg mener personligt, at vi godt kunne have høstet flere point, end hvad vi har.
 
 
Beskriv dig selv som fodboldspiller
- Det lader jeg andre om, men hvis jeg skulle beskrive mig selv, så ville jeg sige at mine spidskompetencer er min hurtighed, mit blik for mine medspillere og andre muligheder. Jeg er driblestærk og har gode tekniske færdigheder. Mine svagheder er at jeg kan til tider stille for store krav til mig selv og mine medspillere. Jeg arbejder hårdt på, at få mere fysik på kroppen, så jeg kan fastholde mine skadesfrie perioder.
 
Hvem har været et idol eller en inspirationskilde for dig og hvordan?
- Jeg har ikke rigtig noget idol, men jeg nyder at se folk som giver det ekstra for at få succes. Min inspirationskilde kommer fra Lukas Lerager, som spiller for Viborg FF. Lukas er min søsters kæreste og jeg har fået muligheden for at se, hvordan man arbejder som professionel og hvordan man skal forholde sig til forskellige situationer. Han har også lært mig, hvor stort og udfordrende springet er fra ungdomsbold til seniorbold.
 
Hvad er det bedste råd du har fået som fodboldspiller og hvem gav dig det?
- Jeg lever ud fra citatet fra Kevin Durant: "Hard work beats talent, when talent doesn't work hard"
 
Hvad drømmer du om i fremtiden som fodboldspiller?
- Jeg drømmer om, at kunne leve af det jeg elsker allermest. Jeg drømmer om at blive professionel og så har jeg en masse delmål efter det.
 
 
U17-Ligaen er gået ind i den afgørende fase, og hvis du vil følge med i hvordan Oliver Lassen og HB Køge klarer de sidste par kampe, kan du med fordel hente Tonsser-app'en i App Store.