Tonsser-Talent: Mød Magnus Schou Jørgensen
Generelle

Tonsser-Talent: Mød Magnus Schou Jørgensen

Tonsser og Tipsbladet.dk er vilde med talenter og derfor bringer vi løbende fokus på nogle af de mange talenter der render rundt i de danske klubber. Denne gang har vi haft fat i U17-divisionens topscorer Magnus Schou Jørgensen.

Dette års U17-division har ikke været nogen dans på roser for Svendborg. De har lukket flest mål ind af alle og har dermed rodet rundt i bunden af rækken. Men med en række flotte præstationer i foråret, hvor de har hentet 15 af deres 22 point, trak de væk fra bunden og endte på en 8. plads. En stor del af æren ligger hos strikeren Magnus Schou Jørgensen, der på trods af slutplaceringen utroligt nok endte som rækken topscorer med 16 fuldtræffere, heraf 11 i foråret. Opret dig på Tonsser, så du kan følge Magnus og resten af fodbold-danmark.

Hvad synes du om din og holdets sæson?

Jeg syntes det har været en meget skuffende sæson for vores hold. Primært i efteråret hvor vi kun formåede at hente 7 point og havde flere dumme pointtab. I foråret har jeg været meget tilfreds med holdet, vi har spillet god fodbold og hentet væsentligt flere point. Inden sæsonen havde jeg håbet på en top 5 placering, hvilket jeg også mener vi har holdet til. Men vi startede desværre først med at præstere her i foråret, hvor vi også har fået en ny og meget dygtig træner, jeg mener skal have æren for det.

Hvad betyder topscorertitlen for dig personligt?

Indtil videre betyder den egentlig ikke andet end at jeg selvfølgelig er glad og stolt og har fået en masse selvtillid. Hvad den kan gøre for mig i fremtiden ved jeg endnu ikke.

Hvordan vil du beskrive dig selv som fodboldspiller?

Jeg er en teknisk spiller, der kan vikariere på alle de offensive positioner. Jeg er en meget udfordrende spiller, der elsker at score mål, og jeg har været kynisk når jeg har fået chancen, især her i foråret. Min største svaghed må være hovedspillet. Der skal jeg bygge mere på, men jeg skal også arbejde på at kunne præstere i en hel kamp uden at falde ud. 

Hvem har været en inspirationskilde for dig og hvordan?

Jeg ser meget op til en spiller som Cristiano Ronaldo. Den måde han kan blive ved med at score mål på og aldrig blive mæt nok. Jeg har derfor også kigget meget på den måde han løber i feltet og det har været en kæmpe hjælp. Ellers elsker jeg at se Hazard spille, hans dribleevne er fantastisk. 

Hvad er det bedste råd du har fået som fodboldspiller og hvem gav dig det?

Jeg tror egentlig ikke jeg som sådan har fået noget råd jeg specifikt har fulgt, men min far især har altid støttet op omkring fodbolden og givet mig en masse gode råd til hvad jeg kunne gøre bedre. 

Hvad drømmer du om i fremtiden?

Jeg drømmer om at kunne leve af fodbolden. I hvilken klub ved jeg dog ikke, men ellers at score en masse mål i den klub jeg nu vil spille i.

Her kan du se Magnus' stats fra foråret eller oprette din helt egen Tonsser-profil og vise dit talent frem.