Tonsser: Ny sæson, nye muligheder
Generelle

Tonsser: Ny sæson, nye muligheder

På Tonsser glæder vi os helt enormt til den kommende sæson, hvor vi vil give fodboldspillere mulighed for at tage kontrol over deres egen karriere og se tilbage på sidste sæsons bedste præstationer.

Mens danske fodboldspillere arbejder hårdt på træningsbanen, knokler vi på kontoret for at gøre det sjovere at være fodboldspiller til den kommende sæson.

Og fra sæsonstart glæder vi os til at give fodboldspillere på alle niveauer en masse nye muligheder:

Simpelt holdskifte:

En ny sæson nærmer sig, og det sætter naturligvis gang i klubskifterne, ikke bare blandt Superliga-klubber og klubber i Premier League, men blandt danske spillere på alle niveauer. Nogle spillere rykker et alderstrin op, nogle rykker et niveau op og skal måske spille på 1. holdet, og nogle spillere forlader helt klubben til fordel for en ny.

Lige meget hvilken type holdskifte, du som fodboldspiller står overfor, vil vi til den kommende sæson sørge for, at du nemt kan registrere dit skifte på Tonsser-app’en. 

Team Management:

I løbet af en hel sæson optræder mange fodboldspillere på flere forskellige hold. En weekend spiller du måske med 2. holdet, mens du i weekenden efter bliver udtaget til 1. holdet. 

Derfor har vi til den kommende sæson indsat menupunktet Team Management for at gøre det muligt at figurere på flere hold samtidigt. Dine personlige resultater på de forskellige hold samler vi på din profil, hvor du får et overblik over alle dine præstationer.

Tonsser Career:

Fra den kommende sæson gemmer vi dine resultater, så du og andre i fremtiden kan se dine præstationer fra tidligere sæsoner. Under det nye menupunkt Tonsser Career vil vi give dig mulighed for at få et samlet overblik over hele din karriere.

Måske har du en helt særlig sæson, du gerne vil huske tilbage på, eller måske satser du benhårdt på at overgå dine personlige resultater fra sidste sæson. Lige meget hvad det er, der giver dig lyst til at se tilbage, så vil vi hjælpe dig til at få et overskueligt overblik over højdepunkterne i din karriere.

Player of the Season

Vi er i fuld gang med at gennemgå statistikkerne for sæsonen 2014/15. Og når sæsonen starter op til august, tager vi på besøg i klubber over hele landet sammen med professionelle fodboldspillere for at overrække priser til ”Player of the Season” fra de forskellige årgange og regioner. 

Og når vi har kåret ”Player of the Season”, slutter vi kåringerne af med at sætte ”Team of the Season” for alle aldersgrupper i de enkelte regioner. 

Meget mere i vente

Frem mod sæsonstart er vi spændte på at præsentere jer for de nye muligheder. Men forbedringerne stopper langt fra her. Vi udvikler hele tiden på Tonsser-app’en, og i løbet af den kommende sæson vil vi give dig flere nye features, så din fodboldoplevelse kan blive endnu bedre.

Hvis du ikke allerede bruger Tonsser, kan vi kun opfordre dig til at hente app’en, så du også kan gøre brug af de nye muligheder til den kommende sæson. Du kan hente app’en her

Vi glæder os til at se dig på fodboldbanerne og på Tonsser i den kommende sæson!