Tonsser-jul: Talentfuld højreback tæt på førsteholdet
Illustration: Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: Talentfuld højreback tæt på førsteholdet

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.


15. december


★ Philip Rejnhold Olsen

★ Højre wing-back, Akademisk Boldklub

★ 3 assists og seniordebut i efteråret

★ Profil: Se Philip Rejnhold Olsens profil på tonsser.com 

U19 Drenge Divisionen er lige gået til vinterpause, og det gør den med AB i spidsen. Det har været et ekstremt tæt efterår, og kun tre point adskiller 1. og 5.-pladsen. Øverst ligger dog AB, der samtidigt har ligaens bedste forsvar, med kun 11 mål lukket ind i 12 kampe. En del af æren for dette må uden tvivl gå til ABs 18-årige højre wing-back Philip Olsen, der har haft et fantastisk efterår.

Med sine tre assists i 12 kampe ligger talentet på en delt 3.-plads på assistlisten, og hans gode præstationer blev også bemærket af ABs cheftræner Thomas Nørgaard, der gav Philip seniordebut som indskifter i pokalkampen mod AB Tårnby, som AB vandt 3-1.

Han var også med i truppen i efterårets sidste seniorkamp mod Vendsyssel, og der kan ikke gå lang tid, før han bliver fast mand på ABs højre back.

Illustration: Tonsser.com