Tonsser-jul: Storspillende venstre back på vej frem
Foto: Polfoto
Generelle

Tonsser-jul: Storspillende venstre back på vej frem

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

16. december 2014


★ Mads Stidstrup Larsen

★ Venstre back, Jammerbugt FC

★ 5 mål og 11 assists i 14 kampe

★ Profil: Se Mads Stidsstrup Larsens profil på tonsser.com

I U19 Drenge Vest Pulje 301 endte Jammerbugt FC flot med en andenplads, og dermed også en oprykning til 2. division. I løbet af sæsonen tabte de kun en enkelt kamp, et spændende 4-3 nederlag til Hobro, der endte med at vinde puljen ubesejret.

Jammerbugt havde samtidigt ligaens – sammen med Hobro – bedste forsvar, med kun 12 mål lukket ind i 14 kampe. En af grundende til dette har været de fantastiske præstationer fra Jammerbugt-venstrebacken Mads Larsen. 

Udover at hjælpe klubben med at holde vanvittige 9 clean sheets i 14 kampe, har den unge backspiller også været i fantastisk form offensivt. Med 6 mål fra er han den fjerdemest scorende spiller på sit hold, og han topper puljens assistliste med 11.

Dermed har han været direkte involveret i 35 % af Jammerbugt FCs mål – meget imponerende statistikker for en forsvarsspiller. Det kan ikke vare længe, før en af de større klubber får øje på det unge talent.

Illustration: Tonsser.com