Tonsser-jul: Stærk keeper banker på
Illustration
Generelle

Tonsser-jul: Stærk keeper banker på

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag en af de store målmandstalenter i dansk ungdomsfodbold.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.


14. december 2014



★ Oliver Vognbjerg Hansen

★ Målmand, Holstebro Boldklub

★ Kun lukket 10 mål ind i 14 kampe

★ Profil: Se Oliver Vognbjerg Hansens profil på tonsser.com

I U17 Drenge Vest Pulje 402 var kampen om førstepladsen tæt mellem IF Lyseng/AGF og Holstebro. Selvom Lyseng/AGF endte med at vinde puljen, endte Holstebro kun et enkelt point efter, og havde samtidigt ligaens bedste forsvar, men kun 10 mål lukket ind i 14 kampe. 

Dette skyldes ikke mindst målmand Oliver Hansens forbilledlige præstationer i målet.

Fire clean sheets og ikke en eneste kamp med mere end to mål lukket ind taler for sig selv. Målmanden har været på Tonsser Team of the Week tre gange og er blevet kåret til kampens spiller hele fire gange i efteråret. 

Hans dominans i målet har givet hans hold et stabilt grundlag, og hvis han kan blive ved med at præstere, når Holstebro skal prøve kræfter med 2. division, er der gode muligheder for at det kun 16-årige talent snart kan få chancen på et højere niveau.

Illustration: Tonsser.com