Tonsser-jul: Måske divisionens bedste angriber
Illustration:Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: Måske divisionens bedste angriber

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. Ung angriber skyder sig mod toppen.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

22. december 2014


★ Emil Holten

★ Angriber, AB

★ Divisionens bedste?

★ Profil: Se Emil Holtens profil hos tonsser.com

U19 Drenge Divisionen ledes efter 12 kampe af AB, der er ligaens mest scorende hold med 32 mål. I spidsen af dette succesfulde angreb er Emil Holten. Den 18-årige angriber har scoret 11 gange og lavet 11 assists i løbet af sæsonen, og står dermed direkte for 62,5 % af alle ABs mål i efteråret. Og ikke nok med at han har været sit holds nøglespiller, han topper også både Divisionens topscorer- og assistliste.

Det høje talent fik debut for ABs seniorhold i sæsonåbneren mod Lyngby, hvor han blev skiftet ind med fem minutter igen.

Siden da har han også spillet mod Vendsyssel, og selvom han stadigvæk har det meste af sin seniorkarriere til gode, er der ingen tvivl om, at han er et af ABs allerstørste talenter. Og hvis han bare bliver ved med at banke målene ind for U19-holdet, er han nok snart at finde i start-11’eren for AB i NordicBet ligaen.  

Illustration:Tonsser.com