Tonsser-jul: Jeg vil være professionel
Illustration: Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: Jeg vil være professionel

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

17. december 2014 Foto: Privat
★ Thomas Lunde Andersen
 
★ Venstre back, Skive IK

★ Offensiv back med øje for holdkammeraterne
I U17 Drenge Vest Pulje 401 kunne det nærmest ikke blive tættere mellem rækkens to bedste hold, Skive IK og Frederikshavn FI. Her sluttede holdene á point med Skive IK foran på målscoreren - men alligevel var det frederikshavnerne der tog ligatitlen efter to enormt tætte indbyrdes opgør, hvor de vandt det første 1-0 og senere spillede 1-1. 
Skive IK kan dog prale af at have rækkens bedste forsvar, hvor de kun lukkede sølle 15 mål ind i efterårets 14 kampe. En rigtig flot præstation som også indeholdte hele 5 clean sheets - noget som fortæller historien om et godt kollektivt med en solid defensiv. En af profilerne har været den unge Thomas Lunde Andersen som bl.a. blev den forsvarsspiller i rækken med flest målgivende afleveringer - nemlig 4 stks.
"Mit efterår har været rigtig godt. Jeg skiftede position fra midtbane til venstreback, hvilket har båret frugt og givet mig nye udfordringer," fortæller Thomas som er klar i mælet om sine ambitioner for fremtiden.
"Målet for foråret er at vinde 2. division, og mit eget mål er selvfølgelig at spille fodbold på et professionelt plan”.

Illustration: Tonsser.com