Tonsser-jul: Fremtidens mand på OB-kanten?
Illustration: Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: Fremtidens mand på OB-kanten?

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. Denne gang en yderst talentfuld kantspiller fra OB.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

 23. december 2014


★ Oliver Lønfeldt

★ Venstre kant

★ 10 mål fra venstrekanten

★ Profil: Se Emil Lønfeldts profil hos tonsser.com

I U17 Drenge Ligaen har OB ikke haft et særligt godt efterår. Blot 4 sejre i 14 kampe er det blevet til, og de unge drenge fra Odense ligger tredjenederst i tabellen. Alligevel har der været et lyspunkt: 16-årige Oliver Lønfeldt.

Venstrekanten har været i rigtig god form, og har i efterårets 14 kampe scoret 11 mål og lavet tre assists, og han har dermed været direkte involveret i 60 % af holdets mål.

Den gode form på klubniveau har også fået Oliver udtaget til U17-landsholdet. Her fik han debut som indskifter i en kamp mod Andorra. Bare tog dage efter scorede han sit første landskampsmål, også som indskifter, i en kamp mod Rumænien.

Oliver har utvivlsomt en stor fremtid, hvis han kan fortsætte det hårde arbejde og opretholde det høje niveau. Han træner allerede med U19-holdet, og der kan ikke gå lang tid, før han rykker op i systemet permanent.

Illustration: Tonsser.com