Tonsser-jul: En af de absolut bedste
Illustration: Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: En af de absolut bedste

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag en af de store målmandstalenter i dansk ungdomsfodbold.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

19. december 2014
 

★ Souheib Dhaflaoui

★ Offensiv midt, FC Nordsjælland

★ Et af U19-ligaens allerstørste talenter

★ Profil: Se Souheib Dhaflaouis profil på tonsser.com 

I U19 Drenge Ligaen ser det rigtig godt ud for FC Nordsjælland. Inden vinterpausen nåede de at spille 12 kampe, hvor de vandt 10, spillede to uafgjort og ikke tabte en eneste. 39 mål blev det til, og FCN er dermed både ligaens mest scorende hold og det, der har lukket færrest mål ind. Lige nu ligger de fire point foran FC Midtjylland, der også havde et rigtig godt forår, det er ikke mindst takket være en af holdets absolutte nøglespillere, Souheib Dhaflaoui.

I sæsonens første 12 kampe har det unge talent scoret otte mål og lavet fire assists, og han er dermed nummer to på både topscorer- og assistlisten i ligaen. Siden han som 16-årig blev hentet af FCN fra B93, hvor han fik sin seniordebut allerede som 15-årig, er han blevet spået til at være et af landets allerstørste talenter.

Med sine konstante gode præstationer og flotte mål i U19 Ligaen må man sige, at han holder sit ry som stortalent ved lige, og hvis Souheib fortsætter med at spille fantastisk, så kan vi nok snart se ham spille superligabold med FC Nordsjællands seniortrup.  

Illustration: Tonsser.com