Tonsser-jul: Christian Eriksen med et ego
Illustration: Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: Christian Eriksen med et ego

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. Denne gang en af landets største talenter på vej frem med stormskridt.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

24. december 2014


★ Mikkel Duelund

★ Offensiv midt, FC Midtjylland

★ Et af Danmarks største talenter

★ Profil: Se Mikkel Duelunds profil hos tonsser.com

U19 Drenge Ligaen domineres af FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

Midtjyderne har godt nok fire point op til Nordsjælland, men de har også spillet en kamp mindre. FCM har scoret hele 35 mål i deres første 11 kampe, og det er denne sublime offensiv, der har fået dem så højt op i tabellen.

En af deres absolutte topspillere har været det 17-årige stortalent Mikkel Duelund. 

Fra sin plads på den offensive midtbane har den tidligere angriber scoret fabelagtige 13 mål i 11 kampe, hvilket gør ham til ligaens topscorer. Han har undervejs også haft travlt med at score det vindende mål i U18-landsholdets 2-1 sejr over Montenegro i september, og med at få sin seniordebut i en pokalkamp mod Aarhus Fremad 28. oktober.

Hans udfoldelser på U19-niveau gav ham også en plads på The Guardians liste over de 40 største årgang ’97 talenter i verden. 

Midtjyllands cheftræner Glenn Riddersholm siger om ham, at han er ”Christian Eriksen med et ego” – han bliver altså anset som et kæmpestort talent af klubben. Og hvis han fortsætter sin fantastiske udvikling, skal vi nok se Mikkel Duelund spille fast i FCM eller en udenlandsk storklub i fremtiden.