Tirsdag står FC København over for mægtige Manchester City. De forsvarende engelske mestre. De forsvarende FA Cup-vindere. De forsvarende Champions League-vindere. Det koster intet at drømme, og det gør FC København-fan Tobias Juul Lawaetz inden kampen.

Hvorfor i alverden sidder en oligarks ekskone og en russisk topchef med sin egen private hær i toppen af UEFA’s politiske hierarki sammen med blandt andre DBU-formand Jesper Møller?

Tipsbladets præsenterer Fanklubben! Danmarks nye fanunivers, hvor du finder skarpe holdninger fra de 12 fankommentatorer.

Med ankomsten af Filip Bundgaard bør udsigten til fast spilletid se meget sort ud for anfører Ohi Omoijuanfo, mener Tipsbladets klummeskribent David Boysen.

KOMMENTAR: Brøndby IF's ejere, Global Football Holdings og Jan Bech Andersen, viste torsdag, at de mener guldkampen og Europa-ambitionerne særdeles alvorligt.

ANALYSE: Her i de sidste timer og døgn i transfervinduet er der begyndt at komme gang i handlerne i Superligaen og ude i Europa, og der er en besynderlig forklaring på, det er gået så langsomt.

Velkommen til det nye Tipsbladet.dk, skriver ansvarshavende chefredaktør Allan Olsen i denne kommentar.

KOMMENTAR: Alle siger, man vil have dybde og alvor i dækningen af fodbold, men faktum i disse år er, at flest mennesker vil læse om transfers og transferrygter. En guide til de sidste døgn i vinduet.

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

KOMMENTAR: Fodboldbranchen og mange på min side af skrivebordet har brug for et kursus i simpel fodboldøkonomi.

Pages