Tipsbladets kommentator, Stig Tøfting, tager i sin ugentlige Superliga-klumme fat i guldkampen

Hvad er op og ned i sagen om Davit Khocholava? FC København-fan Tobias Lawaetz blev ikke klogere af Viaplays indslag i programmet 'Onside' søndag, skriver han i denne kommentar.

Han er en karakter i Superligaen. På godt og ondt. i Vejle elsker de ham, mens de i andre klubber er trætte af ham. Hvordan har Vejle-fan Benjamin Nielsen det egentlig med Raul Albentosa? Det svarer han på her.

For første gang siden sit næsten-skifte til AGF skal Mads Bech Sørensen gæste Ceres Park i Aarhus. Han skal nok ikke forvente en varm velkomst søndag. AGF-fan Rasmus Thomsen skriver her om sommerens spegede transfersaga og det faktum, at FCM søndag kommer på besøg.

"Røvsyge Randers". Ordene faldt fra David Boysen, da han i programmet "Højt Spil" talte om Randers FC. Nu svarer Randers-fan Daniel Svane tilbage.

ANALYSE: Det vrimler med dygtige spillere i Superligaen med niveau til udlandet, men forude lurer en X-faktor, der kan trække tæppet væk under Superligaens livsvigtige marked.

Viaplays prisstigning giver delte meninger i Tipsbladets fanpanel Fanklubben. Nogle er ligeglade, andre er godt og grundigt trætte af prisstigningen.

Viaplay passer bare deres arbejde med afsløringen af Davit Khocholavas hjemsendelse - og derfor rammer Jacob Neestrups kritik forbi

Spillemæssigt kan vi ikke udlede noget af søndagens drama, men fighten, fansene og målmand Patrick Pentz minder om DM-guldet i 2021, mener Tipsbladets kommentator.

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete

Pages