Brøndbys storinvestor Jan Bech Andersen kan redde sin investering i fodboldklubben, hvis han spiller sine kort rigtigt - millionerne sidder løst rundt om i verden.

Elton Johns hjerteklub, Watford FC, befinder sig på én gang på en flot syvendeplads og midt i en speget sag om dokumentfalsk. Samtidig lader spillet på banen meget tilbage at ønske. Hvad sker der i Pozzo-familiens engelske franchise?

Esbjerg-holdet mangler kulturbærere, ledere og kontinuitet.

Lyt med, når De Falske 9'ere med vanligt køligt overblik og lunken humor analyserer 10. spillerunde i Premier League

Både Mads Beierholm og Mads Timm var store talenter i dansk fodbold, men for begges vedkommende gælder det, at personligheden af forskellige årsager ikke passede ind i den snævre ramme for professionel fodbold

Der ligger en alvorlig omgang selvransagelse for de sikkerhedsansvarlige i Fremad Amager oven på torsdagens tyveri i FC Midtjylland-spillernes omklædningsrum.

Den seneste udvikling nede sydpå kan være et tegn på et grundlæggende paradigmeskifte inden for trænerfaget.

På Anfield lykkedes det José Mourinho at gøre tilskuerne stille og at få et point med hjem - på Stamford Bridge satte Antonio Conte en stopper for begge missioner.

Krisen er dyb i Esbjerg fB, der kun har hentet 38 point i de seneste 46 Superliga-kampe.

Det er selvforskyldt, at Superliga-klubberne i bred grad oplever et fald i tilskuertallene, mener Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen.

Pages