Jan Carlsen ser uge efter uge nærmere på aktuelle situationer, hvor dommerens ageren eller fodboldloven bliver taget under behandling.

Kritikken mod de danske Superliga-dommere har været hård i den seneste uge - men klubberne kan selv være med til at forbedre forholdene.

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, mener, at DBU og Spillerforeningen har ofret kvindelandsholdet i en større kamp om blandt andet penge.

Jan Carlsen tager uge for uge fordbolden under en kyndig behandling set ud fra reglerne og dommerskøn.

Superliga-klubberne skal hyre flere udenlandske cheftrænere, argumenterer chefredaktør Troels Bager Thøgersen for i fredagens udgave af Tipsbladet.

Blog: Mange kritiserer landskampspauserne, men Anders Dehn argumenterer for, at de kan noget, som klubfodbold ikke kan.

Efter en lovende september kom Danmarks landshold ned på jorden igen. To gyserkampe i november venter.

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, reflekterer i denne leder om David Nielsens muligheder for at få succes i AGF, og så kigger han tilbage på Glen Riddersholms tid som træner for klubben.

Det danske landsholds pointtab på hjemmebane har kostet dyrt ved tidligere slutrunde-kvalifikationer - det skal der rettes op på torsdag og søndag aften.

DBU og Spillerforeningen bør gøre som Caroline Wozniacki, mener Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, i dagens leder.

Pages