Ligakrigerne: Lasse Vigen med smukt oplæg mod Charlton

Ligakrigerne giver dig hver uge en opsamling på samtlige ugens kampe i de engelske divisioner, mens du selvfølgelig også får alle de fedeste højdepunkter i videoformat.

Der er i denne uge blevet afviklet to runder af The Championship, og Ligakrigerne tager dig naturligvis med rundt til samtlige af ugens kampe.

The Championship

Derby County spillede sig tirsdag op på førstepladsen i The Championship, da ligaens bundholdet, Blackpool, blev besejret med 1-0 på en sen straffesparksscoring af Chris Martin. En plads som klubben beholdte ugen ud, selvom det lørdag blev til et nederlag på 2-1 til Wigan Athletic hjemme på Pride Park.
Kort før pausen lavede hjemmeholdets Craig Bryson noget klodset straffespark, men klubbens nye lejesvend Jack Butland snuppede på fornem vis forsøget fra de 11 meter. Kort efter fik Derbys John Eustace i stedet skrabet en frisparksbold over stregen til pauseføring 1-0. Wigan kom dog bedre med i anden halvleg og efter 70 minutter fik James McClean udlignet, da han kom forrest på et indlæg fra højre. Tre minutter senere var samme McClean igen på spil, da Jack Butland ikke kunne holde et skud, og McClean derfor var hurtigst til at prikke returen ind til 2-1, som også blev kampens resultat. William Kvist fik de sidste fem minutter på banen for Wigan i kampen.

Wigan havde i midtugen haft besøg af Millwall i en kamp, der endte 0-0. Tirsdag fik William Kvist fuld spilletid for hjemmeholdet.

Millwall fuldendte en fin uge, da de lørdag slog Cardiff med 1-0 på et hovedstøds mål Danny Shittu kort efter pausen.

Cardiff havde inden lørdagens kamp mod Millwall slået Ipswich med 3-1 hjemme i Wales tirsdag, Gamle Daryl Murphy havde ellers bragt udeholdet i front efter en halv time, da han med et tungt langskud bankede bolden ind forbi David Marshall i Cardiff-målet.

Se Murphys skønne langskud efter 0:16 i denne video.

Det kunne Peter Whittingham dog sagtens gøre bedre og efter 37 minutter smadrede han bolden op i hjørnet fra lang afstand med et helt fænomenalt langskud til 1-1.

Se Whittinghams imponerende langskud efter 0:23 i denne video.

Efter pausen bragte Federico Macheda lidt heldigt Cardiff i front, inden målræven Adam Le Fondre lukkede kampen til 3-1 efter 70 minutter med sit første mål for Cardiff.

Ipswich fik dermed kun ét point i denne uge, da de lørdag spillede 2-2 på hjemmebane mod Huddersfield i en underholdende kamp. Tommy Smith havde headet Ipswich i front efter et hjørnespark efter en halv time, inden Christophe Didier Berra fordoblede føringen ti minutter efter pausen, da han fra nært hold kunne sparke en hjørnesparksbold ind, som ikke var blevet clearet ordentligt af Huddersfield-forsvaret.Et kvarter senere reducerede udeholdets Nakid Wells på straffespark, inden samme Wells kom højest på et indlæg fra højre med små ti minutter tilbage af kampen og kunne heade udligningen ind.

Huddersfield havde også fået ét point i midtugen, da Brighton med Casper Ankergren på bænken i hele kampen, hentede 1-1 på John Smiths Stadium i Ipswich. Jacob Butterfield havde sparket Huddersfield i front efter ti minutter, inden Lewis Dunk samlede en hjørnesparksbold op midt i feltet og sparkede bolden i kassen til udligning efter 39 minutter. Kort før tid blev Brightons Kazenga LuaLua smidt i bad, da han modtog sit andet gule kort midt på banen.

Brighton spillede også 1-1 i deres anden kamp i denne uge, da de på hjemmebane fik 1-1 mod Rotherham. Igen var Casper Ankergren at finde på bænken hele kampen for hjemmeholdet. Joe Bennett havde alt for let sparket Brighton i front kort før pausen, inden Alex Revell kunne udligne på et fladt spark tre minutter inde i anden halvleg.

Også Rotherham spillede uafgjort tidligere på ugen, da Fulham var på besøg. En underholdende kamp endte 3-3. Målfarlige Alex Revell åbnede scoringen for hjemmeholdet, da han efter en lille halv time sparkede bolden fladt ind fra kanten af feltet. Rekordindkøbet og sidste sæsons topscorer i The Championship, Ross McCormack, fik dog udlignet for Fulham inden pausen, da han stensikkert udnyttede et straffespark. Den stilling holdt blot til ti minutter efter pausen, hvor Jonson Clarke-Harris på akrobatisk vis sparkede Rotherham i front med 2-1. Den stilling holdt dog kun tre minutter inden Fulhams blot 19-årige Cauley Woodrow tog sagen i egen hånd og smækkede bolden helt op i det lange hjørne.

Se Jonson Clarke-Harris vise akrobatiske afslutningsevner efter 0:28 i denne video, mens Cauley Woodrows dejlige afslutning kan nydes i sekvensen efter.

Med blot fem minutter tilbage af kampen lavede Fulhams Nikolay Bodurov noget uheldigt selvmål og sendte igen Rotherham i front, men Dan Burn headede det ene point hjem til Fulham, da han kom højest på et hjørnespark i dommerens tillægstid og fik udlignet.

Fulham scorede også tre mål fredag, da Charlton gæstede Craven Cottage. Allerede efter 12 minutter havde Scott Parker og Hugo Rodallega bragt Fulham på 2-0 efter to oplæg fra Ross McCormack, Rodallega scorede også kampens sidste mål efter 89 minutter, da Lasse Vigen på fænomenal vis havde drevet bolden 45 meter frem ad banen, inden han med en fin aflevering fandt Rodallega, der selv gjorde arbejdet færdigt.

Se Lasse Vigens lælre oplæg til Rodallega efter 0:30 i denne video.

Charlton havde dog fået mere udbytte af kampen i midtugen, hvor bundholdet Bolton blev slået med 2-1 hjemme på The Valley. George Tucudean havde flot taget bolden ned og banket hjemmeholdet i front efter en halv time, inden Johnnie Jackson gjorde det til 2-0 kort efter pausen. Dean Moxey reducerede til kampens resultat kort efter, da han med et knaldhårdt, fladt spark satte bolden ind bag Stephen Henderson i Charlton-kassen.

Bolton fik dog tiltrængte tre point i weekenden, da Brentford blev slået med 3-1 hjemme på Reebok Stadium. Først efter en times spil kom kampens første mål, da Neil Danns tordnede Bolton i front på et langskud.

Se Neil Danns dejlige langskudsmål efter 0:21 i denne video.

Mark Davies fordoblede føringen et kvarter senere på et fint solomål, inden Jon Toral fik reduceret med små ti minutter igen, da han fik lov at tage en bold ned bagerst i feltet og smide kuglen op i nettaget. Seks minutter inde i dommerens overtid satsede alt og tog David Button med frem på et hjørnespark. Bolton-keeperen Andy Lonergan greb dog bolden og sendte lynhurtigt Craig Davies den anden vej, og så var det blot en formsag at sende bolden i dette tomme mål til 3-1.

Se Craig Davies sparke bolden i en tom kasse efter 1:02 i denne video.

Brentford havde dog hentet et enkelt point i midtugens kamp, da de spillede 0-0 hjemme mod Sheffield Wednesday.

Kedelige Wednesday spillede også 0-0 i weekendens kamp mod Norwich, der havde spillet 1-1 på hjemmebane mod Leeds tirsdag. Casper Sloth blev taget ud med få minutter tilbage af kampen. Lejesvenden fra Derby County, Russell Martin, havde bragt Norwich i front efter en times spil, inden Souleymane Doukara udlignede for Leeds United tre minutter senere.

Leeds tabte i weekenden med 2-1 til Wolverhampton efter at have været foran 1-0. Mirko Antonucci havde bragt Leeds i front efter en omstilling efter 20 minutter, inden James Henry noget tilfældigt kunne udligne efter 66 minutter. Fem minutter før tid stod Leeds’ forsvaret helt stille og Leon Clarke kunne nemt sætte sejrsmålet ind til 2-1. Casper Sloth spillede de første 75 minutter i nederlaget.
Nederlaget blev tilsyneladende for meget for Leeds-ledelsen, der efter kampen gav sparket til klubbens slovenske manager Darko Milanic efter blot en måned i jobbet. Milanic hentede blot tre point i de seks kampe, han stod i spidsen for klubben.

Wolverhampton havde en god uge, da de tirsdag slog Middlesbrough med 2-0 på hjemmebane. Bakary Sako scorede på straffespark i første halvleg, inden Nouha Dicko maste sig i gennem og scorede til 2-0.

Lidt bedre gik det for Middlesbrough, da de i weekenden spillede 1-1 med Watford. Kike sparkede Boro i front efter 49 minutter, inden Watfords Troy Deeney sparkede et fladt indlæg i kassen til 1-1 efter en time.

Watford fik også ét point, da de i midtugen spillede 2-2 mod Nottingham Forest. Odion Ighalo dukkede op mellem venner og fjender og sparkede Watford i front efter en halv time, inden Michail Antonio kunne udligne efter en dejlig solotur blot to minutter senere.

Se Michail Antonio sætte et helt forsvar med sin hurtighed efter 0:13 i denne video.

Matej Vydra bragte igen Watford i front efter pausen, da han udnyttede et straffespark, inden Michail Antonio udlignede med et hovedstød tæt under mål efter 67 minutter.

Helt galt gik det dog for Forest, da de i weekenden tabte 3-1 på hjemmebane til Blackburn efter at have ført helt ind til der manglede en halv time af kampen. Mål fra Alex Baptiste, Rudy Gestede og Jordan Rhodes skaffede dog alle tre point til Blackburn, efter Matt Fryatt havde bragt Forest i front i første halvleg.

Blackburn havde tirsdag slået Birmingham med 1-0 på et mål af Ben Marshall.

Birmingham kollapsede dog fuldstændig lørdag, da den managerløse klub på hjemmebane tabte hele 8-0 til Bournemouth. Og det var altså 8-0. Et fuldstændigt grinagtigt resultat. Allerede efter tre minutter smuttede en bold mellem hanskerne på Paul Robinson, og så var udeholdet i front. Fire minutter senere gjorde David Edgar det ikke just nemmere for holdkammeraterne, da han blev smidt i bad af kampens dommer. Et elendigt udspark af Paul Robinson efter 35 minutter førte til 2-0 målet, da Callum Wilson nemt kunne smutte forbi den tidligere engelske landsholdskeeper, inden Matt Ritchie kunne gøre det til 3-0 fem minutter senere. I anden halvleg blev det ikke mindre pinligt for Birmingham, da de først brændte et straffespark og siden hen kunne se Marc Pugh sparke bolden i kassen til 4-0 på elegant vis efter en times spil.

Se Marc Pughs skønne flugter efter 0:37 i denne video.

Marc Pugh gjorde det også til 5-0 efter 69 minutter, inden Tokelo Rantie gjorde det til 6-0 på straffespark. Efter 84 minutter sparkede Marc Pugh sit hattrick ind til 7-0, inden Rantie kort tid efter gjorde det til slutresultatet 8-0.

I midtugen havde Bournemouth også fået en solid sejr, da de slog Reading med 3-0 på hjemmebane. Callum Wilson scorede hjemmeholdets første mål, inden Brett Pittman med to træffere lukkede kampen til 3-0.

Bedre gik det dog for Reading i weekenden, da de slog bundproppen Blackpool med 3-0 på mål af Glenn Murray og Nick Blackman på straffe, mens Blackpools Peter Clarke lavede selvmål.

Ugens bedste: Kun to hold formåede ikke at tilspille sig point i denne uge, hvilket vidner om en ekstremt tæt liga. The Championship er fremragende i år, og man sidder i den grad tilbage med en følelse af, at alle hold kan slå alle på en god dag.

Ugens værste: Der er ingen anden udvej end at kåre Birmingham til denne uges flop. 8-0 på hjemmebane er simpelthen bare ikke godt nok, og The Blues endte med at blive udstillet på alle leder og kanter.

Se hele stillingen i The Championship her..

League One:

Der har i denne uge også været to runder i League One og ligakrigerne tager dig selvfølgelig helt tæt på alle kampene.

Joe Garner var i den grad manden bag Prestons fantastiske comeback, da han med tre kasser sikrede klubben sin sjette sejr i træk, da Fleetwood blev besejret med 3-2. Allerede efter syv minutter havde et hovedstød af Stephen Jordan og et selvmål af Scott Laird bragt Fleetwood på 2-0. Først efter en time fik Garner reduceret første gang, da han headede kuglen i kassen. Tre minutter senere headede han balance i regnskabet, inden han med ti minutter igen afsluttede første gang på en nedfaldsbold og gjorde det til slutresultatet 3-2.

Preston havde også vundet i midtugen, da Gillngham var blevet slået med 1-0 på et mål af Paul Gallagher efter en times spil.

Gillingham spillede lørdag uafgjort 1-1 med Crawley på hjemmebane. Gvion Edwards bragte Crawley i front, da han vippede bolden over Stuart Nelson i Gillingham-målet, inden Leon Legge udlignede på et hovedstød kort før pausen. Crawley havde til kampen vraget Brian Jensen, der heller ikke var at finde på banen, da Crawley i midtugen slog Walsall med 1-0 på et sent mål af indskiftede Conor Henderson.

Walsall vandt deres kamp i weekenden, da Chesterfield blev slået 1-0. Tom Bradshaw scorede kampens eneste mål, da han blev spillet fri efter et par hurtige kombinationer.

Chesterfield havde en skidt uge, da de også tabte til Colchester tirsdag. Allerede efter et minut havde Sam Clucas ellers bragt Chesterfield i front, men Rhys Healey udlignede på en følt afslutning kort efter pausen, inden Freddie Sears med et brag afgjorde sagerne for Colchester få minutter før tid.

Se Freddie Sears’ fine langskud efter 1:37 i denne video.

Colchester spillede i weekenden 2-2 med Swindon. Michael Smith bragte Swindon på 1-0 efter en halv time, inden Rhys Healey udlignede kort efter pausen. Èt minut senere var Smith dog igen på pletten, da han igen bragte Swindon i front med en nem afslutning efter et fladt indlæg. Gavin Massey fik dog lidt heldigt udlignet til 2-2 efter 52 minutter.

Swindon var involveret i nogle underholdende kampe i denne uge. I midtugen blev det til et 3-2 nederlag til Rochdale. Anton Rodgers bragte Swindon i front i første halvleg, inden Matthew Lund headede udligningen i kassen kort efter pausen. Peter Vincenti gjorde det herefter til 2-1 for Rochdale, da han drejede et hjørnespark i kassen. Michael Smith kom dog på tavlen igen for hjemmeholdet, da et hjørnespark ramte ham på hælen og strøg i kassen til 2-2, inden Bastien Hery dybt inde i dommerens tillægstid udnyttede endnu et hjørnespark til at sikre Rochdale en 3-2 sejr.

Endnu bedre blev det for Rochdale lørdag, da de slog Yeovil med 3-0 på udebane. Jack O’Connell scorede kampens første mål, inden to kasser af Ian Henderson sikrede Rochdale de tre point.

Yeovil kan ikke rigtig få gang i angriberne og tirsdag blev det også på et nederlag på 2-0 til Sheffield United, da Mark McNulty efter et kvarter udnyttede en returbold, inden Jamie Murphy fint tog en bold med efter 67 minutter og scorede til 2-0. Yeovil har nu kun scoret to mål de sidste fem kampe.

Bedre går det får Sheffield United der lørdag slog bundholdet Crewe med 1-0 på mål af Stefan Scougall efter 69 minutter. Med tre minutter tilbage af kampen fik Crewes unge forsvarsspiller George Ray det røde kort.

Crewe kunne dermed ikke følge op på midtugens dramatiske 1-0 hjemmesejr over Peterborough, hvor udeholdet fik smidt to mand ud undervejs.

Peterborough havde derimod en skidt uge, da det også i weekenden blev til et nederlag til Coventry, der sejrede 3-2. Jon Taylor havde ellers udnyttet en omstilling til at bringe Peterborough i front efter 17 minutter, inden Marcus Maddison igen, igen, igen scorede på frispark i en situation, hvor Coventry-keeperen Lee Burge ikke så alt for heldig ud. Maddison er vel en af Europas farligste frisparksskytter netop nu. I anden halvleg faldt det hele dog fra hinanden for Peterborough, da først Ryan Haynes drejede bolden op i hjørnet, inden Jim O’Brien efter massivt Coventry-pres kunne udligne efter en times spil. Fire minutter senere løb Frank Nouble nogle fine meter med bolden, inden en afrettet afslutning strøg ind forbi Peterborough-keeperen til 3-2.

En tiltrængt oprejsning til Coventry, der tirsdag havde tabte hele 4-1 til Oldham på udebane. Et drop af Ryan Allsop i Coventry-målet havde gjort det nemt for Danny Philliskirk at bringe Oldham i front, inden Jonathan Forte udnyttede skidt forsvarsspil til at skabe sig en friløber og gøre det til 2-0 efter en halv time.

Se Jonathan Forte snuppe bolden fra Coventry forsvaret og score efter 0:17 i denne video.

James Maddison reducerede herefter lidt heldigt på frispark, inden Jonathan Forte kunne gøre det til 3-1 på endnu en friløber kort før pausen. Jabo Ibehre lukkede kampen til 4-1 med ti minutter tilbage af opgøret.

Oldham hentede også tre point lørdag, da Bradford blev slået 2-1 hjemme på SportsDirect.com Park. Jonathan Forte var igen på pletten, da han efter syv minutter sparkede hjemmeholdet i front, inden Mike David Jones fint trak ind i banen og gjorde det til 2-0 efter 24 minutter. Andrew Halliday reducerede for Bradford.

Bradford havde i midtugen spillet 2-2 med Bristol City på udebane. Aden Flint scorede begge Bristols mål, mens Billy Clarke og Christopher Routis sørgede for at udligne Bristols føringerne.

Bristol City var involveret i endnu en 2-2 kamp, da de lørdag spillede 2-2 på udebane mod Barnsley. Luke Ayling med sit første mål for klubben bragte Bristol i front på et hovedstød i første halvleg, inden Sam Winnall udlignede for Barnsley efter en time. Ti minutter senere kom Barnsley i front på en straffesparksscoring af Conor Hourihane, inden Aaron Wilbraham bragte balance i tingene med en drømmescoring ti minutter før tid.

Se Aaron Wilbrahams dejlige mål efter 1:10 i denne video..

Barnsley havde tirsdag tabt 3-2 til Notts County efter at have ført 2-0 på mål af Devante Cole og Conor Hourihane efter et kvarter. Garry Thompson og to gange Michael Petrasso sørgede dog for at tippe kampen til Notts’ fordel.

Også i weekenden fik Notts County tre point, da Scunthorpe blev slået med 1-0 på mål af Zeli Ismail kort før tid på straffespark.

Scunthorpe havde tirsdag fået ét point med hjem fra Port Vale, da de formåede at spille 2-2. Allerede efter fire minutter kom Neal Bishop først på et indlæg og bragte Scunthorpe i front, inden Ben Williamson smuttede forrest på et indlæg og udlignede tre minutter senere. Efter 70 minutter så Robert Olejnik ikke helt godt ud i Scunthorpe-målet, da en bold fra Chris Birchall smuttede gennem benene på ham og ind i målet, men Lyle Taylor fik dog udlignet for Scunthorpe ti minutter før tid.

Port Vale fik dog tre point i weekenden, da Leyton Orient blev besejret med 3-0 hjemme på Vale Park. Allerede efter en halv time blev udeholdets Darius Henderson sendt i bad, og så kunne Port Vale udnytte overtallet til at score tre gange ved Adam Yates og Ben Williamson, inden Nathan Clarke lavede selvmål for Leyton Orient.

Leyton Orient havde tirsdag hentet tre point, da de besøgte Doncaster. Her sørgede Jay Simpson og Darius Henderson for målene i 2-0 sejren, der blot skubbede Doncaster tættere på nedrykningsstregen. Efter kampen skete der dog også nogle strukturelle ændringer i Leyton Orient, der udnævnte klubbens sportsdirektør, Mauro Milanese, til ny cheftræner, mens den midlertidige cheftræner, Kevin Nugent, bliver i klubben som træner.

I weekenden spillede Doncaster 0-0 med Milton Keynes Dons, der tirsdag havde slået Fleetwood med 2-1 på en sen straffesparksscoring af Benik Afobe. Forinden havde David Ball bragt Fleetwood i front, inden Kyle McFadzean havde udlignet.

Ugens bedste: Swindon er et dejligt underholdende hold, der altid giver publikum noget for pengene. Igen i denne uge leverede de fin underholdning i 2-2 kampen mod Colchester, mens der også blev lukket godt op i begge ender, da Rochdale slog dem 3-2. Swindon er nu rækkens næstmest scorende hold på trods af en placering som nummer ni.

Ugens værste: Scunthorpe havde en trist uge, hvor det kun blev til ét point. Crewes sejr betyder, at Scunthorpe nu er sidst i tabellen, da klubben kun har hentet et point de seneste tre kampe, mens Crewe gør det glimrende med tre sejre de seneste fire kampe.

Se hele stillingen i League One her.

League Two

Der har i denne uge også været spille to runder i Englands fjerdebedste række, League Two. Ligakrigerne tager dig her helt tæt på alle kampene.

Luton Town er nyt tophold i rækken, da de fortsatte deres gode form i weekenden, hvor Northampton blev besejret med 1-0 på Kenilworth Road i Luton. Den tidligere Northampton-midtbanemand Luke Guttridge scorede kampens eneste mål i dommerens tillægstid og sikrede Luton den 7. sejr i træk, således at de kunne rykke et point fri i toppen af tabellen.

Northampton fuldendte dermed en forfærdelig uge, da de tirdag havde tabt 3-1 på hjemmebane til Oxford United. Enda Stevens havde ellers bragt hjemmeholdet Northampton i front allerede efter fire minutter, da han udnyttede fint opspil, men to hurtige mål af Danny Hylton efter 25 og 27 minutter sendte Oxford i front. Det sidste på et dejligt panenka-straffespark begået af John-Joe O’Toole. Kort efter pausen satte Oxfords Alfie Potter trumf på, da den lynhurtige fløjspiller sprintede til mållinjen og med vanvittigt overblik vippede bolden i kassen.

Se Alfie Potters vilde solotur efter 0:49 i denne video.

Weekenden endte dog knap så godt for Oxford, da de lørdag tabte 2-1 til nedrykningsrivalerne fra Carlisle. Evigt farlige Danny Hylton havde ellers noget ufortjent bragt Oxford United i front kort før pausen, da han løb dybt på en fin aflevering og sikkert satte bolden ind. Den stilling holdt helt indtil et kvarter før tid, hvor Mark Beck kunne heade udligningen ind fra nært hold. Ét minut før tid skete retfærdigheden endelig fyldest, da Derek Asamoah fik drejet et hjørnespark i kassen til 2-1 føring for Carlisle.

Carlisle havde tirsdag tabt 4-3 til Burton i en underholdende kamp, der bød på mange flotte mål. Darren McCrory havde allerede efter fem minutter bragt Burton i front på et dunder af et langskud.

Se Darren McCrory smadre til bolden efter 0:07 i denne video.

Kyle Dempsey fik dog udlignet kort efter, inden Lee Bell med endnu et fantastisk langskudsmål efter en halv time igen bragte Burton i front.

Se Lee Bell vise sparketeknik i verdensklasse efter 0:23 i denne video.

Fem minutter inden pausen nåede Jacob Blyth også at gøre det til 3-1 med en tør afslutning, før Alex McDonald to minutter inde i dommerens tillægstid til første halvleg gjorde det til 4-1, da han spillede bande med Carlisle-keeperen, Daniel Henford, der slog bolden op i sit eget nettag. Første halvlegs show var dog ikke slut endnu og fem minutter inde i tillægstiden reducerede Brad Potts til 4-2 for Carlisle på endnu et sublimt langskud.

Se Brad Potts banke bolden i mål langt udefra efter 0:49 i denne video.

Efter pausen scorede Derek Asamoah kampens sidste mål, da han udnyttede en forsvarsfejl til at runde keeperen og reducere til kampens resultat 4-3. Fem minutter inde i dommerens tillægstid modtog Burtons Stuart Beavon sit andet gule kort og blev smidt i bad.

Burton kunne dog ikke følge op på den fine sejr, da de i weekenden tabte 1-0 til Stevenage på udebane. Burtons Ian Sharps lavede kampens eneste mål, da han lidt uheldigt sparkede bolden forbi sin egen keeper efter 85 minutter. Burton fortsætter dermed deres slingrende kurs i League Two. Stevenage havde i midtugen tabt 3-2 til Portsmouth. Dean Wells havde bragt Stevenage i front efter et hjørnespark i første halvleg, inden Jed Wallace fik udlignet ti minutter før pausen, da hans skud strøg gennem venner og fjender. Miles Shorey bragte Portsmouth i front efter en time, da han fint tog en dyb bold med sig i højre side og sparkede bolden i kassen med et tørt hug. Med et kvarter tilbage af kampen var Chris Beardsley hurtig til at opfange en elendig tilbagelægning, og så stod det 2-2.

Check out this Se Chris Beardsley udnytte Portsmouths elendige forsvarsspil efter 0:36 i denne video..

Fire minutter senere afgjorde Joe Devera dog sagerne for Portsmouth, da han udnyttede en dårlig clearing til at sætte 3-2 målet ind for Portsmouth.

Portsmouth fik dog også kun tre point i denne uge, da de i weekenden tabte 2-1 til Shrewsbury. Jed Wallace havde bragt Portsmouth i front på et straffespark allerede efter 3 minutter, men Shrewsbury viste god moral og fik udlignet ti minutter senere ved James Wesolowski. I anden halvleg scorede Connor Goldson det vindende mål.

Shrewsbury virker til at være i god form og tirsdag blev det til en imponerende 5-0 sejr over Bury på hjemmebanen Greenhous Meadow. Allerede efter to minutter tog Jean Louis Akpa Akpro bolden perfekt til sig i feltet og sparkede kampens første mål ind. Conor Goldson fordoblede føringen efter 20 minutter, da han pandede et hjørnespark i kassen, før Akpa Akpro igen var på pletten et kvarter senere, da han fra én meters afstand fik lov at heade bolden i mål. Fem minutter efter pausen fuldendte Akpa Akpro sit hattrick, da han sparkede bolden fladt i kassen. Jordan Clark lukkede målfesten, da han viste dejlig teknik og flugtede bolden i kassen til 5-0 et kvarter før tid.

Se Jordan Clarks smukke flugter efter 0:50 i denne video.

Bury spillede lørdag uafgjort 1-1 med Southend, der ikke havde Mads Ibenfeldt i truppen. Barry Corr scorede for Southend, inden Craig Jones udlignede i anden halvleg.

Ibenfeldt var heller ikke at finde i truppen, da Southend tirsdag tabte 1-0 til Newport County på et sent mål af Mark Byrne.

Newport fik også point i weekenden, da de lidt skuffende kun fik 1-1 mod Accrington Stanley på hjemmebane. Sean Maguire havde lidt heldigt bragt Accrington i front efter en time, inden Joe Pigott med et uimodståeligt langskud drejede kuglen helt op i hjørnet til udligning ti minutter senere.

Se Pigotts langskudsperle efter 0:42 i denne video.

Accrington havde tirsdag slået bundholdet Hartlepool med 3-1 på to mål af Shay McCartan og et enkelt af Robert Atkinson, mens Matthew Bates reducerede for Hartlepool.

Hartlepool gjorde det ikke nemt for sig selv i bunden af tabellen i denne uge, da det også blev til et nederlag på 2-1 til Cambridge United i weekenden. Harrison Dunk scorede kampens afgørende må blot tre minutter før tid, hvilket må have været en våd klud i hovedet på de allerede trætte Hartlepool-fans. Forinden havde Ryan Donaldson bragt Cambridge i front, inden Brad Walker havde udlignet for Hartlepool.

Cambridge trængte også til tre point, da de tirsdag havde tabt 2-1 til Cheltenham på hjemmebane. Allerede efter ti minutter havde Cheltenhams Matthew Richards drønet en flugter i kassen fra kanten af feltet.

Se Matthew Richards perlemål efter 0:09 i denne video.

Kwesi Appiah udlignede dog et kvarter efter på en friløber, inden Josh Coulsons klodsede selvmål ti minutter efter pausen endte med at give Cheltenham alle tre point.

De tre point blev også Cheltenhams eneste denne uge, da de i weekenden tabte 3-0 til Plymouth på udebane. Reuben Reid med et hårdt skud og Peter Hartley med et hovedstød havde bragt Plymouth i front 2-0 inden pausen, før Lewis Alessandra i anden halvleg lukkede til 3-0.

Plymouth havde tirsdag spillet 0-0 mod AFC Wimbledon i en kedelig kamp.

Wimbledon fik også ét point i weekenden, da de spillede 2-2 mod Tranmere. Jack Smith havde bragt Wimbledon i front efter et kvarter, inden Armand Gnanduillet udlignede for Tranmere fem minutter efter. Kort før pausen scorede store Adebayo Akinfenwa til 2-1 for Wimbledon, der dog måtte se samme Gnanduillet udligne til 2-2 efter 65 minutter.

Også Tranmere havde spillet 0-0 i deres anden kamp tirsdag, da de havde Mansfield på besøg.

Mansfield Town hentede også ét point, da de mødte York på udebane lørdag. Diego de Girolamo viste absurd god teknik, da han med et par jongleringer på foden vippede bolden op til sig selv og flugtede York i front efter 20 minutter.

Se Diego de Girolamo trylle med bolden efter 0:34 i denne video.

Daniel Carr flugtede udligningen ind for Mansfield efter en times spil.

York havde også spillet 1-1 i tirsdagens kamp, da de gæstede Morecambe. Matthew Coulson havde bragt York i front efter 77 minutter, men fire minutter inde i dommerens tillægstid fandt Jack Redshaw netmaskerne og sikrede Morecambe det ene point.

Det ene point blev også Morecambes eneste i denne uge, da de i weekenden tabte 2-0 til Exeter. Shaun Beeley lavede selvmål efter ni minutter, inden Tom Nichols lukkede kampen efter 89 minutter.

Exeter havde en god uge, da de tirsdag slog topholdet Wycombe med 2-1 på hjemmebane. Peter Murphy havde ellers headet Wycombe i front allerede efter syv minutter, David Wheeler udlignede 20 minutter senere, da han fulgte op på en returbold. Scott Benett sparkede kampens sidste mål ind efter en times spil, da han også scorede på en returbold.

Wycombe kunne i sidste uge kalde sig tophold i League Two, men da det også blot blev til 1-1 mod Dagenham & Redbridge i weekenden, varede den fornøjelse ikke længe. Jamie Cureton havde bragt Dag & Red i front efter 63 minutter, inden Peter Murphy kort før tid fik udlignet for Wycombe, der trods alt sikrede sig det ene point.

Det nye tophold i rækken hedder som skrevet øverst Luton Town. Og netop Luton Town gjorde det onde ved Dag & Red tirsdag, da de stensikkert sejrede med 3-1 på hjemmebane. Her stjal én mand overskrifterne, da Mark Cullen med tre mål nærmest ene mand sænkede Dag & Red. Indskiftede Christian Doige fik reduceret til slutresultatet 3-1.

Ugens bedste: Diego de Girolamo viste, at det også kræver god teknik at spille i den fysiske League Two. Med et dejligt mål sparkede han York i front mod Mansfield. Også Oxfords Alfie Potters solotur mod Northampton fortjener mange gentagelser.

Ugens værste: Wycombe havde en elendig uge, hvor det kun blev til ét point. Det er simpelthen ikke godt nok, når man endelig har overtaget førstepladsen i rækken. Wycombe er nu nummer to i League Two.