C/N: Transferblog - Nu med BRØNDBY-RYGTER OF DOOM
Generelle

C/N: Transferblog - Nu med BRØNDBY-RYGTER OF DOOM

Den sædvanlige transferblog. I og med, at markedet er lidt dødt bortset fra Kina og Superligaen, så er vi kommet liiiidt sent i gang i år.

[21:05] Esbjerg er i gang med at finde en forsvarsspiller, der ikke er blevet til overs i Brøndby eller FCK. Det er nok meget godt. Vi var bange for, at de måtte ringe til Dan Anton til sidst.

[20:47] Det er godt, at John Terry er på vej til Mellemøsten. Der må man også godt have flere koner. 

[19:50] Intet vindue uden lidt Man U-panik til sidst. Man U kigger på Omar Elabdellaoui. Jim Solbakken bekræfter.

[17:35] Niki Zimling er på vej til 2. Bundesliga. Jeg tilmelder mig eventet 'Spark en rødhåret' på Facebook

[17:34] Vi er ikke faldet i søvn. Der sker måske bare ikke så meget. 

[15:33] FC Midtjylland henter endnu en finsk spiller. Nemlig Kaan Kairinen fra Inter. En navneforandring til FC Mypkylländ må stå nær.

[15:22] De der PL Bold-drenge har udpeget fem spillere, der vil rende med Pep. Hvis man må være uenig, så skal man bare komme på nærværende blog. No chance in hell, at Pique tager til Manchester og omegn igen. Selvom, at Neymar er Peps ønskespiller nummer 1, så er det altså lidt hmm med brasilianere og Manchester. Eller så har de ikke lært SÅ meget af Robinho-dagene. Afklimatisering er en undervurderet ting. Derudover så er det mere åbentlyst, at Valencias Jose Gaya tager til PL (Arsenal, Chelsea må også være naturlige kandidater) end Juan Bernat.

[14:53] Bundesligaen vrimler med angribere, der er lige-ved-og-næsten-det-store-gennembrud. Og her taler vi ikke Nicklas Bendtner. Josip Drmic, som vi tror alverden om, men blev lidt klemt hos først Leverkusen og Gladbach, er nu endt hos struggling storklub numero uno: HAA ESS FAU. Held og lykke. 

[14:30] Kan I huske Aiden McGeady? Han endte som bekendt i Everton efter et russisk eventyr. Well, nu er han udlånt til onsdagsuglerne i Sheffield. Må det så bare være et skridt i vejen tilbage i PL for dem. Se dér er et hold, vi savner. 

DINGDONG. Hvis vi savnede saftige transferhistorierne, så er verdens længste saga forbi: Pep Guardiola tager til Al-Manchester. Det efterlader Manchester United med et lille bitte problem. (Ej okay faktisk deres største, hvis man spørger deres fans).

Mere vandrør. Man kan godt savne Anders Bjerregaard lidt. Han kom i hvert fald med lidt kulørte spillere. Word around camp fire er i hvert fald, at Brøndby, for to uger siden, indgav et skrifteligt tilbud på Emil Larsen. Ja DEN EMIL LARSEN FRA OB. Inden denne fandt fred i Ohio. Fandme sexet shortlisting, Troels. 

Lange Nicklas Helenius med den lange nedtur skal en tur på SC Paderborn i Ze Germany. De har, hvis man ikke ved det, Steffen Effenberg som træner. Det lyder  som et match made in heaven. Eller hell. Afhængig af hvem man spørger. 

Apropos unge Johnson Laursen. Vores vandrør vil vide, at den stolte vestegnsklub med de romerlys-glade tilhængere er klar, hvis og hvis. Men Brøndby er måske ikke lige en førsteprioritet, når man tænker i forhold til AZ Alka Superligaen-mar, der er en nogenlunde fast del af UEFA Cup'en. 

I Esbjerg er 1000 fugle på taget end 1 i hånden. I hvert fald, når man tænker på Ryan Johnson Laursen-forløbet. Først siger man 'nej tak' til noget der minder om 10 mio (Hallo. Det kan man købe Lukas Spalvis for til sommer) - derefter løber unge Johnson-Laursen-Johnson-Laursen ind i en skade, som man ikke får behandlet ordentligt, og nu vender AZ så tilbage med et bud, der knapt så stort. Man kan naturligvis argumentere for, at prisen igen vil stige hvis og når Laursen kommer på banen igen, men han er forsat skadet, og hvis han spiller, er det nok en bitter spiller de kommer til at sende på banen.