C/N: Transferblog
Illustration
Generelle

C/N: Transferblog

Her bliver der løbende opdateret med forskellige rygter og nyheder med korte kommentarer

Velkommen.

Altså puslespillet omkring Radamel Falcao er forvirrende, og bliver naturligvis ikke bedre eller værre af, at manden har Jorge Mendes som agent. En ting, der er værd at notere sig, er at Mendes endelig har fået dumpet en klient i klubben, nemlig Eliaquim Mangala. Så forholdet i mellem Txiki Begiristain og Mendes kan være notorisk godt. Falcao til Al-Manchester vil også løse et problem for en af anden outsiderbejler, nemlig Valencia, der gerne tager imod Alvaro Negredo. Sorteper bliver Arsenal og Manchester United, men det er der jo ikke noget nyt i. 

Chelseas Marco van Ginkel er i øvrigt på vej til AC Milan på lån. Det er der i sig selv ikke noget overraskende i. Men bemærk lige, at Milans startelva efterhånden kun indeholder spillere, der er kommet til klubben på fri transfer, hvis man trækker de mystiske mellemhandler fra ifbm El Shaarawy og Bonera. Man kan godt kritisere Adriano Galliani, men det er faktisk en ret svær øvelse som han har gang i. Forestil jer ham med en mellemstor PL-klubs budget. Klasse fornægter sig ikke. 

Danskernyt! Den belgiske forsvarsspiller og FM-favorit Toby Alderweireld er på vej til Southampton (også på lån). Det danske? Alderweireld repræsenteres af landets ubetinget bedste agent, Søren Lerby. Rich got richer. I øvrigt er det spændende at se, hvor mange der når at flygte fra kaos-Napoli, herunder en anden Lerby-klient Dreis Mertens.

Bravo Brøndby! Selvom Brøndby IF igennem de sidste 10 år har vundet det uofficielle Danmarksmesterskab i mærkelige angribere, så er det kommende lån af Finlands klart bedste angriber Teemu Pukki, altså en ret god idé. Glimrende ung spiller, der kan lidt af hvert, og har scoret mål på højeste niveau. Der er forhåbentlig en god forkøbsklausul med. Til gengæld ser ham Holmbert Aron Fridjonsson ud som lidt af en upoleret spånplade. En god, en dårlig. 

Mere Radamel Falcao! Nu ser det ud til, at Manchester United løber med ham. Måske var det hele spin fra de øvrige bejlere, for måske ville ingen klubber, i hvert fald ikke Arsenal betale de lønkrav, der blev fremsat. Til gengæld kan det godt eksplodere med Wayne Rooney, Robin van Persie og Falco på et eller andet tidspunkt. Medmindre at Falcao kan spille midterforsvarer.

Åh, Arsenal og transfers er altså nogle gange værre end at se en Christopher Nolan-film med tømmermænd. Nu er de på udkig efter en midterforsvarer. Herunder den tidligere FC Midtjylland-spiller og ex-dansker Winston Reid. Og så er der lige det der sædvanlige defensive midtbaneproblem. Morgen Schneiderlin og William Carvalho er nævnt. Men det ender vel bare med mere spilletid til Mathieu Flamini. 

Lille nyhed, men vigtig for dem der fritidsbetter. Stephane Mbia fortsætter hos Sevilla. Dvs. at det er relativt nemt at spille penge på et gult kort til Mbia. Ligesom vi gjorde i kampen imod Brasilien til VM. Sikre penge. 

Mere Arsenal-forvirring. Det brasilianske storttalent Doria som mange FM-spillere kender, har meget naturligt været på Arsenals radar, og egentlig et ret godt bud på en Thomas Vermaelen-afløser. Det er så endt med, at Doria formentlig skriver under med Olympique Marseille i stedet for. Altså det bliver værre og værre vindue for vindue. Dukker Francis Jeffers snart op? 

Hvis vi lige laver noget simpel købmandsberegning (med forbehold), så er de nogle genier i Liverpool. De misser Loic Remy fra QPR, der så sælger ham til Chelsea for £10,5 mio. De £10,5 mio. bruger QPR så på Fabio Borini. I stedet for Loic Remy køber Liverpool så Mario Balotelli for £16,5 mio. Så netto, hvis Liverpool ikke henter en erstatning for Borini, så har Liverpool fået en god handel efter Lallana og Lambert. Det var ikke de £14 mio. som Sunderland ville give for Borini, men £10 mio. kan vist også gøre det. (Edit: BBC melder £13 mio. for Borini). 

Til gengæld holder Tottenham sin tradition i hævd med at hente middelmådige forsvarsspillere. Denne gang Benjamin Stambouli fra Montpellier. Stambouli er ikke decideret dårlig, men heller ikke på nogen måde bedre end dem de har i forvejen. Colin Calderwood er stolt. 

Og til noget endnu mere middelmådigt. Ginger-casanovaen John Arne Riise skifter til Champions League-aktuelle APOEL Nicosia. Man må ikke håbe, at SMS-taksterne er for høje dernede. 

Forestil jer, at Arsenal og Arsene Wenger var blevet sendt tilbage til 90'erne. Så havde de købt Emil Kostadinov og Adolfo Valencia nu.

Det var ikke langt fra. Det ser nu ud til at selveste Danny Welbeck kommer til Arsenal. Spørgsmålet er så bare om det er på lån, eller om det er et reelt salg. Visse medier melder om en pris på £17 mio., hvilket kan synes ret absurd i forhold til dem som klubben og Arsene Wenger har afvist. Det er næsten lige før, at Alessandro Matri kunne have været aktuel.

Vi har også fået vores sædvanlige og årlige POSTIGOL-transfer. Denne gang er det Deportivo La Courna, der er hoppet på limpinden. Utroligt.

Uh-oh. William Kvist bliver måske i Stuttgart. Det betyder, at han får endnu mere tid til at skrive for Euroman og lave sine KEDELIGE videoblogs. De videoer er fodboldens svar på Yoko Onos kunstkarriere. Ingen forstår det, det er kedeligt, men ingen tør at sige det, fordi det er så fint. Og William Kvist er sååå intelligent og åben kommunikation bla. bla. Ved I hvad? Vi forestiller os, at en dag med William Kvist er lige så spændende som en dag med ens kæreste til 2. sorteringssalg hos Royal Copenhagen.

Nok om ham-den-kedelige. Nu sker der noget sjovt. Mestertyreren af dem alle Fredy Guarin (Youtube nogle af hans mål) er på vej til Real Madrid. Sikke et hold de kan få. Bale, CR7 og så ham. Den skudtrussel udefra er forsvarsspillerne nødt til at respektere. Det skaber en smule bagrum.

Pindsvinet Kvist er solgt til Wigan for £0. (Han truede vel Stuttgart med at kede dem ihjel). Men det er store sko, som Kvist skal udfylde. For James McArthur er netop blevet solgt til ørnene fra Crystal Palace for £7 mio. Et godt fit for Kvist, i det han får en manager i Uwe Rösler, der kender ham fra norsk fodbold. 

En lille FCK-wrap up. Marvin Pourie ser ud til at blive lånt ud til NordtyskE. Andrei Kanchelskis, undskyld Alexander Kacaniklic lånes i Fååålham, efter at have droppet Southampton. Hvilket efterlader FCK med ingen rigtig afløser til Andreas Cornelius. Det er næsten Arsenalsk. 

Hvor mange gange er Tottenhams Sandro ikke blevet rygtet til en storklub? Herunder noget spansk, italiensk eller Manchester United? Well nu kommer skiftet. Han skal nemlig til... Queens Park Rangers og 'Arry Redknapp. Pengene sidder løsere på 'Arry Redknapp i aften end trusserne på Janes søster Sydney.