Tilbageskridt for frustreret Ahlmann
Claus Bonnerup/Polfoto
Generelle

Tilbageskridt for frustreret Ahlmann

AaB-backen udgik af kampen mod Hobro med en skade, der kan holde ham ude resten af året.

Det var en lykkelig Jakob Ahlmann, der 20. september startede på banen for AaB i en Superligakamp for første gang i 14 måneder. Det blev tilmed til en sejr på 4-1 over Brøndby.

Siden har han på skift været på og udenfor holdet, når AaB har spillet.  Senest måtte han søndag lade sig udskifte efter første halvleg af AaB mod Hobro.

- Det er den sene, jeg har døjet med siden Brøndby-kampen, hvor jeg har spillet lidt on and off siden. Den reagerede kraftigt i går, så det er lidt et skridt tilbage, siger Jakob Ahlmann til tipsbladet.dk.

Skaden har holdt ham ude af flere kampe, men denne gang ser det værre ud for venstrebacken. Nu ved han ikke, om han kommer til at spille mere på denne side af jul, men det tegner til, at han må vente til foråret.

- Det er meget frustrerende, men jeg må tilbage i styrkerummet, og så må vi se, om jeg kommer til at spille mere i år. Jeg er nødt til at gøre det ordentligt nu, for jeg har brug for et ordentligt forløb, og så kan det godt være, at vi venter til foråret, siger han.

Der resterer fire kampe i Superligaen for AaB inden jul. Den første er på fredag mod SønderjyskE, og her er det så godt som sikkert, at Jakob Ahlmann sidder over.

- Jeg tror ikke, jeg kommer til at spille fredag, så skal det vist kræve et mirakel, siger han.