Generelle

Søndagens NFL-hug

Eagles fik en lussing sidste uge mod New Orleans, men de manglede bærende spillere, og de manglede især deres normale startende Quarterback Mcnabb

Søndag 19.00
Philadelphia Eagles - Kansas Chief over 38,5 point
Odds 1.90 Scandic

Eagles fik en lussing sidste uge mod New Orleans, men de manglede bærende spillere, men de manglede især deres normale startende Quaterback Mcnabb. Han er til det sidste tvivlende starter søndag, skulle han ikke blive klar, så står tidligere, superstjerne Vick klar i kulissen.

Vick har overstået sin karantæne, efter at have siddet knap to år bag tremmer. Eagles er før sæsonen spået til at komme i playoff, og skal man det, så skal vinde de nemme kampe, og det er denne her mod Kansas. Kansas tabte i de døende minutter mod Oakland sidste uge.

De har før sæsonen hentet Cassel som Quaterback, han gjorde det godt som backup for Brady i New England, men han er ikke rigtigt fået det til at fungere i Kansas endnu.

Sidste uge satte Eagles 22 point på tavlen, mod et stærkt New Orleans hold, mens Kansas kun formåede at sætte 10 point på tavlen, derfor kan det virke usandsyndligt at disse to hold skal kunne komme over de 40 point. Vi satser på at begge hold finder rytmen igen, og sætter en masse point på tavlen.

Begge hold har angrebene til at kunne komme over de 40 point, Eagles har vundet de to seneste kampe over Kansas, den seneste i en ren "shootout" 37-31, lad det bare gentage sig. Vi tror Eagles vinder (odds 1.22), men for at hente lidt odds på det, så skal det spilles med handicap -9 (odds 1.90), og det tør vi ikke så tidligt på sæsonen, selvom det godt nok frister.

Søndag 19.00
Detroit Lions - Washington Redskins 1
Odds 3,20 Sportingbet

19 nederlag i streg, de har ikke vundet over Redskins i de seneste 6 opgør, det til trods spiller vi på Detroit sejr. Som det så flot bliver sagt mange gange, så skal man vinde på et tidspunkt, og det er også ganske korrekt, og denne gang er kommet i weekenden tror vi. Detroit har en god chance for sejr, sidste uge førte de ved halvleg over forhånds favoritterne fra Minnesota, men gik desværre ned i anden halvleg.

Washington har scoret en offensiv touchdown i deres to første kampe, de har kun et snit på 16 point over de seneste 18 regulære sæson kampe. Selvom de vandt sidste uge 9-7 (takket være deres forsvar), så blev de af eget publikum buet ud af stadium. Vi er fristes af oddset, og smider 2 bolde efter at Detroit for første gang i 20 forsøg, får lov til at synge sejrsangen efter kampen.

Er man til det mere sikre så kan man eventuelt spille dem med handicap +6.5. Da de to hold mødtes sidste sæson, vandt Washington 25-17, men med Detroit som førende hold ved halvleg, denne gang går de hele vejen.

Søndag 19.00
New England Patriots - Atlanta Falcons 1
Odds 1,47 betsson

New England tabte for første gang siden 2000 til New York Jets, mens Atlanta vandt for anden uge I træk, og fortsatte de gode takter fra sidste sæson. Denne weekend skal Atlanta til New England, som af mange er spået til at vinde Super Bowlen. Denne her kamp kunne godt blive den kamp vi også skal se i en eventuelt Super Bowl, begge hold har i hvert fald det der skal til.

Sidste uge fungerede ingenting for Brady og co. Mens alt fungere for Atlanta, deres angreb er eksplosivt og deres forsvar for stoppet alt løb mod dem. Så det er et farligt Atlanta hold der gæster New England. New England har vundet de to seneste opgør mod Atlanta, og de har vundet 15 kampe i træk mod hold fra Atlantas conference (NFC).

Vi sender to bolde efter Brady, fordi de har hjemmebane, og har så godt et tag på hold fra NFC.

Alle 3 kampe spilles for en indsats af 2 bolde